Beşiktaş, sahadan beraberlikle ayrıldı.

Gaziantep, maçın başlarında üstün olmayı başardı ve Beşiktaş’ın hızlı hücumlarını kesebilmek adına birlikte savunma ve birlikte hücum anlayışını sahaya yansıttı. Bu sayede Beşiktaş’ı orta sahada etkisiz hale getirdi. Beşiktaş sol kanatta Muçi’nin verimsiz şutlarıyla istediğini alamazken, sağda ise uyumsuz bir Rafa Silva vardı. Rafa’nın 10 numara pozisyonunda olmaması da dikkat çekiciydi.

Paulista’nın oyundan çıkışı, Beşiktaş’ı bu kadar mı etkiler? Masuaku, sahada boş vuruşlarıyla adeta kahraman oldu. Immobile ise oyundan erken kopmasına rağmen, takımına penaltı kazandırarak önemli bir katkı sağladı. Ancak VAR neden bu kadar geç devreye girdi, anlamış değilim. Sanki herkes uyuyordu! Swenson ortalıkta yoktu, biraz Felix, biraz da Emirhan çabaladı diyelim.

Son dakikalarda bu kadar geri çekilmenin sebebini anlayamadım. Adeta “gelin, gol atın” dediniz. Gio sadece geçiş oyunuyla deplasmanda galip gelemezsin. Rakibin gardı, sert ve sağlam bir oyunla düşer. En büyük yanılgımız Galatasaray maçı oldu; Galatasaray galibiyeti, eksiklerimizi görmezden gelmemize neden oldu. Masuaku sahada adeta görünmemek için her şeyi yaptı, bir diğer kayıp oyuncu ise Rafa Silva’ydı.

Lütfen bizi yanıltmayın. Bu takımı üst sıralarda görmemize yardımcı olun ve oyunu bırakmayın. Kaleci bu kadar çabuk iyileşmez, Mert bence formunu tekrar kazanmalı. Beşiktaş’a ikinci bir iyi kaleci şart. Bir an önce ayağa kalkın ve taraftarı üzmeyin. Bence Ndour sahanın en iyisiydi; dikine oynadı, top taşıdı, oyuncu eksiltti. Avrupa’yı düşünmeden, ligde olabileceğiniz en iyi yeri seçin ve Ocak’ta dört iyi transfer yapın. Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin!

Saygılarımla.