Bu akşam Sivas'ta Türk futbolu bir kez daha karanlık güçlerin müdahalesine maruz kalarak, her yol mübahçıların önünü alenen açmıştır.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de, Sivasspor deplasmanında Türk futbol tarihinin en utanç verici penaltısı ile lig yarışında ağır bir darbe aldı. 

Fenerbahçe'nin neredeyse tek kale oynadığı maçta uyduruk penaltı ile puanı çalınmış, biri tartışmasız iki penaltısı da verilmeyerek, ligin kaderi ile tüm dünyanın gözleri önünde bir kez daha oynanmıştır.

Her yol mübahçılar yine yeniden gecenin kazananı olmuştur. Bu maça ilişkin teknik taktik yazmak, oynanan kirli oyunun senaristlerinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Haftalardır süregelen rezalet perdesi Sivas'ta bir kez daha karanlık bir şekilde kapatılmıştır.

Maçın hakemi Cihan Aydın'ın, daha evvelden hakem toplantısına GS nicki bir kullanıcı adı ile katıldığı görüntüler medyada dönerken, bu gece yaşanılanlar da aslında hiç bir şeyin tesadüf olmadığının kanıtı niteliğindeydi.

Yapılan onca transfer, oynanan kaliteli futbol, verilen emekler ve milyonlarca Fenerbahçeli'nin şampiyonluk inancı bu akşam Sivas'ta kirli düdüklerce heba edilmiştir.

Senaryosu önceden yazılmış bu ligin, kimlere hizmet ettiği gayet açıktır. Bir spor yazarı olarak, bu sistemin bir parçası olmaktan utanç duyuyorum.