Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37.hafta müsabakasında, 75 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada Galatasara6y'ı deplasmanda 1-0 yenerek ligin en iyi takımı olduğunu cümle aleme gösterdi. 

Galatasaray'ın isabetli şut çekemediği maçta, Fenerbahçe 10 kişi ile oyunu domine etti. Bu akşam, Hakem Arda Kardeşler 20.dakikada faul bile olmayan pozisyonda Djiku'yu ikinci sarı karttan atarak Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraksa da, İsmail Kartal'ın talebelerinin inanmışlığının önünde hiç bir güç duramadı. Fred'in orta sahadan attığı enfes gol, Toreira'nın kendini yere atmasıyla uyduruk bir faul çalınarak güme gitti. Arda Kardeşler aynı zamanda hem Mertens'e hem de Barış Alper'e ikinci sarıyı vermeyerek rezil bir yönetim gösterdi. Ayrıca Kadıköy'deki maç öncesi Fred'e neden kırmızı kart verildiğini de bu maçtaki muazzam oyunu ile bir kez daha anlamış olduk.

Türk Telekom Stadyumu yapıldığında ilk mağlubiyetini Fenerbahçe'den alan Galatasaray, daha sonra stadın adını Nef Stadyumu olarak değiştirmişti. Bu isimle de ilk mağlubiyetini Fenerbahçe'den alan Galatasaray, bu sezon Rams Park ismini altında da bu stadyumda ilk mağlubiyetini Fenerbahçe'ye karşı almış oldu.

Tribüblerin maç boyu sahaya hiç etki edemeyişi, Galatsaray'ın rakibi Fenerbahçe'den ne kadar korktuğunun bir göstergesi niteliğindeydi. 

Fenerbahçe'de her futbolcu kusursuz oyun sergilerken, Galatasaraylı oyuncular her zaman olduğu gibi kendini yere atmaktan başka bir şey yapamadılar.

Çok uzun yazamaya gerek yok. Fenerbahçe bu sezon 1 kez kaybetti. Ama malum camiayı şampiyon yapmayı kafaya koymuş bir TFF varken, 38'de 38 yapması gerekiyordu Fenerbahçe'nin. O da mümkün değil tabi. 

Yine de şansını son maça taşıyan Sarı Lacivertli ekip, çıkmadan candan umut kesilmez dedirtti. Bugün Fenerbahçe için onur maçıydı bu. Şampiyonluk kutlamak için stadyumu dolduran binlerce taraftara, Fenerbahçe ile oyun olmayacağını gösterdi.