Bir önceki yazımda belirttiğim gibi Trabzonspor beklediğimiz sürpriz galibiyeti elde etti.

Bu galibiyet sonucunda tüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular gerçekten coştu, hakikaten şampiyonluktan sonra Trabzonluların ve tüm Trabzonsporluların sevindiği gece oldu. Abdullah Avcı gerçekten Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'nin oyun taktiğini tüm oyun stratejisini çok iyi analiz etti. Aslında Pepee ilk 11'de oynatarak benim tahminim ettiğim 11'i sahaya çıkardı.

Özellikle Trabzonspor ilk yarı topu rakibe vererek defanstan uzun toplarla ileride çoğalmayı ve pres yapmayı denedi. Bu taktik maçın bence en iyi futbolcusu olan Berat tarafından çok iyi uygulandı. Benim için süpriz olan Bakasetas ve Trezegenin 2. yarı oyunu alınmasıydı. Ancak maçın en çok öne çıkan tarafı ne yaptığını bilmeyen 'hakemdi'

Aynı durumlarda farklı kararlar vererek özellikle Trabzonsporlu futbolcuları çılgına çevirdi. Hakem kontrolü kaybetti. Fenerbahçe seyircisi takımın tam 20'de 20 yapacağı beklerken, gerçekten Trabzonspor'un hışmına uğradı.

Abdullah Avcı gerçekten çok iyi futbol analiz ustası olduğunu gösterdi. Eğer Trabzonspor her maça rakibe göre taktik ve oyun sistemi ile çıkarsa gerçekten ligi ön sıralarda bitirebilir diye düşünüyorum. Fenerbahçe ciddi defans hataları yaparak bu maçı özellikle sakat oyuncuları nedeniyle kaybetti diyemeyiz. Ancak hala şampiyonluğun en büyük iki adayından bir tanesidir. Tüm Trabzonluları ve Trabzonsporluları tebrik ediyorum.

Bunun keyfini çıkarın.!!