AboneHaber Özel

Türkiye Sakatlar Derneği 33. Olağan Genel Kurulu'nda Başkan "Şükrü Boyraz" güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Merkezi'nin 33. Olağan Genel Kurulu, 26-28 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Florya'daki Engelliler Kampı'nda gerçekleştirildi. Mevcut genel başkan Şükrü Boyraz, genel kurulda yeniden seçildi.

Abone Ol

Türkiye Sakatlar Derneği 33. Olağan Genel Kurul toplantısına, Türkiye genelinden 55 şube başkanı ve 8 temsilcilikten oluşan toplam 63 şube katılım sağladı.

Genel Kurul, açılış konuşmaları ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan heyeti başkanlığına Cemal Merdan, başkan yardımcılığına Hüsamettin Soydan, katip üyeliğe ise Av. Dilek Yazan seçildi. Toplantının gündemi, 10 madde olarak delegelere sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet raporları, mali veriler, tahmini bütçe ve öneriler görüşülerek delegelerin oyuna sunuldu ve kabul edildi. Genel Kurul'da söz alan Ataşehir Şube Başkanı Emrah Aydın, Muğla Şube Başkanı Elif Şenol ve Tokat Şube Başkanı Ali Aras, TSD yönetiminin çalışmalarını tebrik ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mevcut genel başkan Şükrü Boyraz, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Boyraz, genel kurulda yaptığı konuşmada tüm şube başkanlarına ve delegelere teşekkürlerini iletti. Ayrıca, yıllardır derneğe katkı sağlayan Eski Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de kurula katılarak Boyraz ve ekibini tebrik etti. Son genel kurulda yönetime giren gazeteci-araştırmacı yazar ve siyasetçi Fatih Dünemez listede en dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Bu genel kurul, TSD’nin engelli bireyler için gerçekleştirdiği çalışmaların devamlılığını sağlamak ve yeni projeler için güçlü bir irade ortaya koymak adına önemli bir adım oldu.

Abone Haber Özel: Güldeniz Dündar

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }