Spor

Şenkardeşler: Nihat Özdemir’i mumla arıyoruz

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Üyesi Cevat Şenkardeşler, tvnet'te Haber Merkezi programında Gökhan Pakkanlılar'ın TFF seçim gündemine dair sorularını yanıtladı.

Abone Ol

Fenerbahçe camiasının sevilen ismi Şenkardeşler Ali Koç başkanlık seçimlerinden önce Fenerbahçe taraftarına söz verdiğini, bundan sonra saha dışında da güçlü Fenerbahçe olacağının sözünü verdiğini ama gelinen noktada lobi yapamadığını ve Fenerbahçe camiasının istemediği 2 isimle seçime gidildiğini vurguladı.

Cevat Şenkardeşler "ne olursa olsun güzel seçim oldu, Mehmet Büyükekşi'nin miadı dolmuştu. Onun zamanında çok tantana oldu. Sürekli kaos hakimdi. Bu sebeple hakeden kazandı. Sayın Hacıosmanoğlu'na başarılar diliyorum. Ön yargılı olmadan neler yapabileceğine bakmak lazım" dedi.

"Ali Koç seçime kadar olan bölümde neden lobi yapamadı? Servet Yardımcı'nın neden arkasında duramad? Fenerbahçe camiası bu konudan dolayı çok huzursuz! Ali Koç ve yönetiminin nerede hata yaptık diye düşünmesi lazım! Fenerbahçe başkanlık seçimini taraftar yapsaydı Aziz Yıldırım seçiliirdi. Ali Koç kongre üyelerinin bu son desteğini iyi değerlendirmesi lazım. Ancak daha ilk sınavından sınıfta kaldı ve TFF başkanlığı için Fenerbahçe camiasını tatmin edecek adil bir başkan seçilmesine ön ayak olamadı!"

NİHAT ÖZDEMİR'İ YIPRATMAYA ÇALIŞMASI SONUN BAŞLANGICI OLDU!

Mehmet Büyükekşi'den önce TFF Başkanı sayın Nihat Özdemir'di. Nihat beyi çok eleştirdi. Halbuki Nihat bey Fenerbahçe ve Ali Koç açısından, adil yönetim açısından büyük fırsattı aslında. Sonra Büyükekşi gelince sayın Nihat Özdemir'i mumla aradı!

Şenkardeşler, Fenerbahçe camiasının kendi içinde barış sağlaması gerektiğine vurgu yaparken, bu barışın yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Yüksek Divan Toplantısı'nda olması için gerekli ortamın oluşacağına da değindi.

Cevat Şenkardeşler "Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak TFF seçimlerinde iktidar taraflı, hükümet yönlendirme yapıyor gibisinden asılsız iddialar gündeme geldiler. Cumhurbaşkanımız süreci gayet saygılı bir şekilde izledi ve kazanan adayı da tebrik etti." diyerek sözlerine devam etti.

Nihat Özdemir zamanını mumla arandığının tekrar altını çizen Şenkardeşler, "Sayın Nihat Özdemir pandemi şartlarında çok özverili ve adil bir yönetim göstermişti. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da aynı özveriyi göstetmesi gerekir" dedi.

Şenkardeşler, Fenerbahçe bu sezon dünyanın en iyi hocasının takımın başa geçmesiyle iyi bir hava yakaladığını ve  şampiyonluk hasretine son vereceğine inandığını belirterek sözlerini tamamladı.

Abone Haber: Serkan Özcan

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }