AboneHaber Özel

Kyokushin Karate Şampiyonası, Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde devam ediyor

Beyoğlu Belediyesi Hasköy Kültür, Sanat ve Gösteri Merkezi'nde 10-11 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Kyokushin Karate Şampiyonası, sporseverleri bir araya getirdi.

Abone Ol

Etkinlik, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te açılış seremonisiyle başladı. İki gün sürecek olan şampiyonada, karate sporunun en iyi sporcuları birincilik için kıyasıya mücadele edecek.

Beyoğlu Hasköy'de gerçekleşen şampiyonaya Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Karate Federasyonu Başkanı Dr.Av. Aslan Abid Uğuz, Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Adnan Yener, Kyokushin Karate Organizasyon Kurul Başkanı Ahmet Topcu, Kyokushin Branşı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Külekçi, Karate İstanbul İl Temsilcisi Altan Kalay, Karate İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Büyükşahin ile birlikte müsabakanın sporcuları, aileleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Ödül töreni ise 11 Ağustos Pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in ev sahipliğinde düzenlenen bu organizasyon, bölgedeki spor faaliyetlerine yeni bir soluk kazandıracak ve karate tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt



{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }