Yeşilçam Haberleri

Yeşilçam haberleri ve güncel Yeşilçam gelişmeleri, Yeşilçam ile ilgili tüm video, Yeşilçam fotoğrafları ve Yeşilçam haberleri Abone Haber - SonDakika, Haber, Gündem Haberler sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Miami'de Miami'de hayatını kaybetti. Geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tedavi gören Tuğba'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çevre

Antalya'da eski Türk filmlerinden bazılarına sahne olan Düden Şelalesi, azalan su oranına rağmen ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle yaz aylarında günde...

Yeşilçam’ın ve Türk televizyonlarının unutulmaz isimlerinden Sevil Üstekin, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Gündem

Unutulmaz 'Hababam Sınıfı' filminde 'Bacaksız' lakaplı öğrenci rolüyle tanınan Tuncay Akça (60) kalp krizi sonucu İstanbul'da hayatını kaybetti.

Magazin

Bir süredir kanserle mücadele eden Türk sinemasının efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Gündem

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal, vefatının 24'üncü yıl dönümünde, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Son Dakika

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan oyuncu Murat Soydan, 83 yaşında hayata veda etti.

Yeşilçam camiasının ve Türk sinemasının kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.