Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri Abone Haber - SonDakika, Haber, Gündem Haberler sitemizde


Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.

Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Hep altını çiziyoruz, AK Parti milletin bağrından doğmuş bir partidir. Milletin kurduğu bir partidir. Tabelasını milletin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkanlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Milli Paralimpik Takımı sporcularını kabul etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe’de özel misafini ağırladı.

Türkiye Cumhuriyeti 4'üncü Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, ölümünün 58'inci yıl dönümünde mezarı başında törenle anıldı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim- Öğretim Binaları Açılış Töreni’ne katıldı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül darbesinin 44'üncü yılı dolasıyla bir mesaj yayımladı.

Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyelerini ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya’yı kabul etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin tam ortasında yer aldığı coğrafyanın ciddi krizlerden geçtiğini belirtti.