Erzincansporcular, daha önce Türkiye şampiyonalarında gösterdikleri başarılı performanslarının ardından milli takıma seçildiler. Bu iki turnuvada da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla dönmeyi hedefleyen sporcularımız, ortak amaçlarını belirlediler.

Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Yelken Federasyonu’na başkan adaylığını duyurdu Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Yelken Federasyonu’na başkan adaylığını duyurdu

Milli takımın başantrenörlüğüne getirilen Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, yaptıkları açıklamada, genç yaşlarda başarılı sporcular yetiştirmenin gurur verici olduğunu ve şimdi de 8 sporcunun büyükler A milli takımında yer almasının memnuniyet verici olduğunu belirttiler. Şu anda planları, sporcularıyla büyükler A milli takımında da Türkiye'ye yeni başarılar getirmektir.

Milli takıma seçilen sporcular şunlardır: İlayda Özelgül, Nazlı Can İnci, Bengisu Erçetin, Sare Ece Başakın, Yasemen Bektaş, Cansu Erçetin, Zehra Erdem ve Emre Sönmez. Sporcularımıza destek veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü, sporcuların kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz.

Özel Haber: Gültekin Kutsal

Editör: Özer Yıldız