Efsane İtalyan futbolcu Salvatore Schillaci, yaşamını yitirdi Efsane İtalyan futbolcu Salvatore Schillaci, yaşamını yitirdi

Samsun ilinde 22-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda, Erzincan'ı temsil eden Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü, tüm rakiplerini yenerek 12 takımdan oluşan Türkiye Badminton Süper Ligi'nde yer alma hakkını kazandı.

Milli takım antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin, bu başarıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Samsun'da gerçekleşen maçların büyük mücadelelere sahne olduğunu ve Erzincan'ı temsil eden iki takımın tüm rakiplerini yenerek Süper Lig'e girmeyi başardığını belirtti. Türkiye Badminton Süper Ligi'nde yer alan 12 takım arasında iki Erzincan takımının bulunmasının sevindirici olduğunu vurgulayan antrenörler, aynı zamanda Erzincan'ın badminton branşında Türkiye'de bir marka haline geldiğinin altını çizdi.

Bu büyük başarıda imkanlarını zorlayarak desteklerini esirgemeyen Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Süper Lig'e yükselen Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulüpleri önemli bir rol oynadı. Erzincan'ın badminton branşında Süper Lig'de tek temsilcisi olması, diğer branşlara da örnek teşkil edeceği düşüncesiyle büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü, Süper Lig'deki yerlerini alarak Erzincan'ı en iyi şekilde temsil etme hedefiyle çalışmalarına devam edecek. Bu önemli başarı, Erzincan'ın spor alanındaki potansiyelini ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

490f3aac-3b91-4542-ae6f-f5ef167e06d5

Özel Haber: Gültekin Kutsal

Editör: Haber Merkezi