AboneHaber Özel

Azizoğlu Gayrimenkul’den kadın dostu konut projesi: “Central Bahçelievler”

Azizoğlu Gayrimenkul, kadınların yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen “Central Bahçelievler” projesinde hafriyat çalışmalarına başladı.

Abone Ol

İstanbul Bahçelievler'de 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, 10’ar katlı dört blokta 181 daire ve iki ticari birimden oluşacak. Toplam 400 milyon TL yatırım değerine sahip olan projenin ilk etabı 3 bin 500 metrekarelik alanda yükselecek ve Eylül 2026’da tamamlanması planlanıyor.

Kadınların Yükünü Hafifletiyor

“Central Bahçelievler”, çalışan ve ev içi sorumlulukları olan kadınların hayatını kolaylaştıracak birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Projede, çocukların bırakılabileceği ve yabancı dil eğitimi sunan bir kreş yer alıyor. Ayrıca, iki kapalı havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları, kafe-pastane, market ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Azizoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabey, “Kadın dostu bir proje geliştirmek istedik. Günümüzde kadınlar hem iş hayatında hem evde büyük sorumluluklar üstleniyor. Bu proje, kadınların çocukları ve evleriyle ilgili kaygılarını azaltarak kendilerine daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacak” dedi.

Azizoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kocabey

Lokasyon ve Ulaşım Avantajları

Central Bahçelievler, İstanbul’un merkezi noktalarına kolay erişim sağlıyor. Proje, TEM ve E-5’e yakınlığıyla dikkat çekerken, metro ve metrobüse birkaç kilometre mesafede yer alıyor. Büyük alışveriş merkezleri ve sağlık kuruluşları da proje çevresinde bulunuyor.

Kocabey, konut piyasasındaki hareketlilikle ilgili olarak, “Son dönemde faiz oranlarının düşeceği beklentisi alımları artırdı. Kiraların yüzde 120’ye varan artışı da birçok insanı konut satın almaya yönlendirdi” ifadelerini kullandı. Eylül ayında artan ipotekli satışların, yatırımcıların kredi imkanlarına daha fazla yöneldiğini gösterdiğini belirtti.

Central Bahçelievler, hem ailelerin hem de kadınların ihtiyaçlarına odaklanan tasarımıyla, modern yaşamı konforlu ve güvenli bir şekilde sunmayı amaçlıyor.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }