AboneHaber Özel

Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıldönümü Taksim’de kutlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyelerinin Zabıta Teşkilatı, kuruluşunun 198. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Abone Ol

Taksim Atatürk Anıtı'nda yapılan törene, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper, İBB Avrupa Yakası Zabıta Şube Müdürü Hakan Aplak, Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürü Vedat Başyurt ve Şişli Zabıta Müdürü Mehmet Zeybek katıldı. Temsili bir grup zabıta memuru da törene eşlik etti.

Kutlamalar, Taksim Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başladı. Çelengi, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper ve ardından Beyoğlu Zabıta Müdürü Vedat Başyurt, sırasıyla İBB ve Avrupa Yakası Zabıta Müdürlükleri adına sundular. Törende konuşma yapan Başyurt, “Günün 24 saati, haftanın 7 günü mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan zabıta teşkilatımızın tüm personelini içtenlikle selamlıyorum. Bu önemli haftada tüm zabıta personelimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyor, teşkilatımızın 198. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Tören, bölge sakinleri ve turistlerin de büyük ilgisini çekti. Zabıta Teşkilatı, İstanbul’un güvenliği ve düzeni için verdiği hizmetin gururunu bir kez daha yaşadı.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }