Asayiş

Tuzla’da polise hain saldırı

İstanbul’un Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi’nde gerçekleştirilen bir polis operasyonu sırasında çıkan çatışmada bir polis memuru yaralandı, polise ateş açan zanlı ise etkisiz hale getirildi.

Abone Ol

Olay, lüks bir sitede yer alan bir villada meydana geldi. Çeşitli suçlardan aranan E.E., F.İ., ve Ç.G. isimli şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, polis ekiplerine ateş açıldı. Çatışma sırasında polis memuru Adem Köş yaralandı, E.E. isimli şahıs ise etkisiz hale getirildi.

Operasyon sonucunda, diğer zanlılar F.İ. ve Ç.G. gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, E.E.’nin adam öldürmek dahil 10 farklı suçtan kaydının bulunduğu, F.İ.’nin dolandırıcılık ve Ç.G.’nin ise SKM suçundan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Villada yapılan aramada 3 adet tabanca, uyuşturucu madde ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Olay sonrası geniş güvenlik önlemleri alınırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün Tuzla ilçemizde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında, polislerimizin üzerine ateş açılmış, açılan ateş sonucu polismemurumuz Adem Köş yaralanmıştır. Operasyonda yaralanan kahraman polisimiz Adem’imize acil şifalar diliyorum. Milletimizin duası seninle. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canları pahasına görev yapan polislerimizi Allah korusun" dedi.

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }