AboneHaber Özel

Türkiye Sakatlar Derneği Beyoğlu Şubesi’nde bayrak değişimi, yeni başkan Av. Arb. Arzu Yazan

Abone Ol

Türkiye Sakatlar Derneği Beyoğlu Şube kongresinde açılış konuşmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti seçimi yapıldı. Şube faaliyet raporu ve denetim raporu ibra edildi. Yeni yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyeleri seçildi. Tek listenin yer aldığı kongrede, Av. Arb. Arzu Yazan başkan seçildi ve 2024-2027 yılları arasında görev yapacak.

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, açılış konuşmasında derneğin kuruluşu hakkında dünden bugüne kısa bir paylaşımda bulundu.

Kongrede protokol üyeleri olarak Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Beyoğlu Birlik Platformu İcra Kurulu Üyesi ve İstanbul Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Şat, Sporişverenleri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Topcu, THK Beyoğlu Şube Başkanı İbrahim Hami Kara, Beyoğlu Sev Derneği Başkanı Ahmet Maşalacı, CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Av. Dilek Yazan, AK Parti Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi Sezayi Çimen, CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcıları Hazal Zeynep Ekelik ve Ali Ütebay yer aldı.

Teşekkür konuşmasında Başkan Yazan, "Kongremize destekleri için TSD Genel Başkanı Sayın Şükrü Boyraz'a, Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın İnan Güney'e, Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Recep Yamak ve Halis Yeşilbaş'a, Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi Sayın Turgay Şimşek'e ve Belediye STK Danışmanı Sayın Bilal Gülep'e şahsım ve şubemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.


Kurucu Şube Başkanı Şaban Karabudak ise, "TSD Beyoğlu'nun kapıları tüm komşularımıza açıktır. Sahip olduğumuz anlayış Arzu başkanla daha da ivme kazanacaktır. Kongreye kadar her daim yanımızda olan başta TSD Genel Başkanım Şükrü Boyraz, Genel Sekreterimiz Yılmaz Demirel ve tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" sözleriyle kongreye ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Abone Haber Özel: Özer Yıldız

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }