Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Boru, Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt'u makamında ağırladı. Bu ziyarette üniversitenin vizyon projeleri ve 2024 hedefleri üzerine kapsamlı bir istişare ortamı sağlandı.

Rektör Sarıbıyık, üniversitenin hali hazırda devam eden çalışmalarıyla, üniversite himayesinde faaliyete geçecek olan teknokent hakkında bilgi verirken, Sayem Müdürü Doç. Dr. Boru ise başkanı olduğu merkezin yürüttüğü çalışmalar ve hedeflenen programlar hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, üniversitenin vizyon projeleri arasında akademik araştırmaların teşvik edilmesi, endüstriyle işbirliğinin güçlendirilmesi, uluslararası ilişkilerin geliştirilmesi ve topluma yönelik hizmetlerin artırılması gibi konular ele alındı. Ayrıca, 2024 hedefleri arasında üniversite-sanayi işbirliğinin daha da güçlendirilmesi, eğitim kalitesinin artırılması ve uluslararası alanda tanınırlığın sağlanması gibi hedefler paylaşıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt, üniversitenin örnek çalışmaları hakkında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin ileriye dönük çalışmalarında başarılar diledi. Abone Haber Müdürü Mehmet Karabudak ve Sakarya Enca Turizm firma sahibi Engin Can ziyarete eşlik ettiler.

Özel Haber: Gültekin Kutsal

7924b122-6070-4690-b9c1-8b89541493f6

Editör: Haber Merkezi