Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt, '21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü' münasabetiyle paylaştığı kutlama mesajında, gazeteciliğin toplumu aydınlatan önemli bir meslek olduğuna vurgu yaparak, meslektaşlarına başarı ve dayanışma dileklerinde bulundu.

Sedat Kurt, “Gazetecilik, doğru bilgiye ulaşmanın ve kamuoyunu bilgilendirmenin en güçlü yollarından biridir. Zorluklarla dolu bu mesleği fedakârca sürdüren tüm gazetecilerin gününü kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

I M G 4198

Ayrıca, gazetecilerin karşılaştığı risklere dikkat çeken Kurt, basın özgürlüğünün korunmasının, sağlıklı bir demokrasi için hayati önem taşıdığını belirtti. Gazetecilere, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını sürdürmeleri için çağrıda bulunarak, her türlü baskıya karşı birlik içinde hareket etmenin önemine değindi.

Kurt, mesajını “Toplumun gerçekleri bilme hakkı için mücadele eden tüm gazetecilere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle tamamladı.

Azizoğlu Gayrimenkul’den kadın dostu konut projesi: “Central Bahçelievler” Azizoğlu Gayrimenkul’den kadın dostu konut projesi: “Central Bahçelievler”

Abone Haber Özel: Güldeniz Dündar

I M G 0239-1

Editör: Güldeniz Dündar