Gündem

Sedat Kurt, “17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü” için kutlama mesajı yayımladı

Abone Haber genel yayın yönetmeni Sedat Kurt, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı astsubayların günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, vatandaşların güvenliği ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarının korunması için özveriyle çalışan kolluk kuvvetlerinin önemi vurgulandı.

Abone Ol

Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz fedakârca görev yapan astsubaylara minnet duygularını ifade etti. Sedat Kurt yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve vatan topraklarının muhafazası için canla başla çalışan kahraman kolluk kuvvetlerimizi milletçe sevgi ve saygıyla kucaklamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Astsubayların, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Teşkilatı’nın omurgasını oluşturduğu vurgulanan açıklamada, “17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun. Saygıdeğer komutanlarımıza selamlar gönderiyoruz. İyi ki varsınız” denildi.

Bu özel günde, vatan savunmasında görev alan tüm astsubayların onurlandırılması, halk ve devlet nezdinde büyük takdir topladı.

Abone Haber Özel: Gültekin Kutsal

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }