Salih Çiçek, CHP Kale belediye başkan adayı olarak seçim bölgesinde

Malatya'nın Kale ilçesinde CHP'nin yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı Salih Çiçek oldu.

Abone Ol

Salih Çiçek belediyenin halkla ilişkilerinde bir kopukluk olduğunu savunarak Kale'deki yatırımların genellikle vakıf ve dernekler tarafından yapıldığını belirtti.

Çiçek'in öncelikli hedefi, Kale'de "Halk Meclisi" kurarak halkın belediye yönetimine daha aktif katılımını sağlamak ve sorunlarını dile getirmelerine olanak tanımak. Çiçek, ilçenin büyük problemleri olmadığını söyledi ancak çözülemeyen birkaç sorun olduğunu ve bu sorunların halkla iş birliği yaparak çözüleceğini vurguladı.

Çiçek, "Kale'nin her derdinin içindeyim, İzollu ile yapılan her şeyin içindeydim" dedi. Kale ilçesindeki seçmenler Çiçek'in vaatlerini ve gelecek planlarını merakla bekliyor.

Salih Çiçek, 1978 yılında Malatya'nın Kale ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesi'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kale'de tamamladı. Çiçek, Malatya ve Kale ile sürekli bağlantıda olduğunu belirterek 12 yaşından beri başkanlık görevlerinde bulundu. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Çiçek, çeşitli dernek ve kuruluşlarda da görev aldı.

Çiçek, Kale'de birlik ve beraberliği sağlamak için dernekler arasında koordinasyonu güçlendirdi ve futbol turnuvaları düzenleyerek önemli bir rol oynadı. Ayrıca, Malatyaspor'un kongre üyeliğini üstlenerek spor alanında da aktifti. Siyasi arenaya atılan Çiçek, CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcılığı ve STK'lardan sorumlu yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulundu. Özellikle engelli bireylerin üye olduğu dernek ve vakıflardaki sosyal sorumluluk projelerinde aktif görevler üstlendi. Doğup büyüdüğü Kale'ye hizmet etmekten asla geri durmadı.

Salih Çiçek, iş hayatındaki başarıları ve sosyal projelerdeki özverisiyle çevresi tarafından sevgi ve saygıyla karşılanıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Çiçek, Malatya'nın öncü isimlerinden biri olarak iş dünyasında ve toplumsal alanda etkisini sürdürüyor.

Özel Haber: Hatice Dinler

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }