Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt ve Yayın Koordinatörü Uğur Bağrıaçık, Erzincan'da Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök'ü ziyaret etti.

Cevat Dervişoğlu, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu Cevat Dervişoğlu, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Fatih Kök samimi paylaşımlarda bulundu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde BBP saflarından Refahiye Belediye Başkanı seçilen Kök, ilçe içinde ve dışında yaşayan binlerce hemşerisinin dua ve desteğiyle göreve geldiğini belirtti. 

Kök, Refahiye'ye kapsamlı projeler vaat ettiklerini ve bunları kısa sürede hayata geçirmek istediklerini söyledi. Seçimi kazanmanın yanı sıra, komşularına doğrudan hizmet etme imkanına sahip olmanın kendisi ve partisi için gurur verici olduğunu ifade etti.

Başkan Kök, Refahiye'nin doğal güzelliklerinin yanı sıra ülke genelinde saygın, çalışkan ve üretken insanlarıyla tanındığını vurguladı. Bu kitlesel enerjinin ve gücün ilçenin kalkınması, büyümesi, gelişmesi ve ilerlemesi için önemli bir değer olduğuna inandığını dile getirdi. Bu kapsamda tüm Refahiyelileri birlikte, planlı ve koordineli hareket etmeye davet etti.

Belediye Başkanı Fatih Kök, "Memleket hepimizin ve hepimiz önce Refahiye, Erzincan ve Türkiye diyoruz" sözleriyle, Refahiye'nin yanı sıra Erzincan ve Türkiye'nin de geleceği için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Kök, 'Seçimde şahsımı makama layık görüp adaylaştıran BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici başta olmak üzere, bana güvenip oy veren ve destek olan tüm Refahiyeli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt ve Yayın Koordinatörü Uğur Bağrıaçık, nazik kabulleri için Başkan Kök'e teşekkürlerini iletip, başarı dileklerinde bulundular.

Fatih Kök Kimdir?

1978 yılında Erzincan Refahiye'de dünyaya gelen Fatih Kök, ilk, orta ve lise eğitimini Refahiye'de tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde gerçekleştiren Kök, ilk yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. İkinci yüksek lisansını ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İşletme bölümünde aldı.

İş hayatına 1998 yılında T.C. Ziraat Bankası Refahiye Şubesi'nde başlayan Kök, çeşitli kademelerde görev yaparak tecrübe kazandı. Sivas Susehri Şubesi'nde Yardımcı Yönetici olarak görev yaptıktan sonra Refahiye Şube Müdürlüğü'ne atandı. Daha sonraki hizmet yıllarında sırasıyla Tokat Zile Şube Müdürlüğü, 13 Şubat Erzincan Şube Müdürü olarak çalıştı. Ayrıca, iki yıl boyunca T.C. Ziraat Bankası bünyesinde Eğitici Yönetici olarak görev aldı.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Büyük Birlik Partisi (BBP) Refahiye Belediye Başkan adayı oldu ve seçimi büyük bir farkla kazandı.

Fatik Kök, evli ve üç çocuk babasıdır.

Abone Haber Özel: Uğur Bağrıaçık

Editör: Haber Merkezi