Terörle Mücadele Vatanseverleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Kızıltepe Şubesi, yeni dönemde Mehmet Karaboğa’yı yönetim kurulu üyeliğine atadı. Üye kimlik kartını, şube başkanı Mahmut Kılınç’ın elinden alan Karaboğa, ilçede yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda Abone Haber’in Mardin il temsilciliği görevini yürüten Karaboğa, gazetecilik çalışmalarına da devam ediyor.

79B00370 5258 442D Bf08 76234242Cb5A

Şube Başkanı Mahmut Kılınç, Karaboğa’nın derneğe katılımından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Şehit aileleri ve gazilerimize hizmet etmek için Türkiye genelinde yaygınlaşan bir sivil toplum kuruluşu olmayı amaçlıyoruz,” dedi. Yeni yönetim, toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı ve sosyal projeleri daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Karaboğa’nın katılımı, derneğin hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak görülürken, Kızıltepe’deki sosyal projelerin daha da etkinleşmesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Beyoğlu’nun sevilen iş insanı ve kanaat önderi İbrahim Bozkurt’un oğlu evlendi Beyoğlu’nun sevilen iş insanı ve kanaat önderi İbrahim Bozkurt’un oğlu evlendi

Abone Haber Özel: Mardin Temsilciliği

508A4A6C Eb3D 4D35 8106 7D2A42155E9C

Editör: Güldeniz Dündar