KÜRTLER VE TÜRKLER KULLANILIYOR!

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesinde, Avrupa’nın gözü Türkiye’de.

Abone Ol

“Antidemokratik yöntemlerle belediyelerin yönetimi, yine Hükümetin elinde mi olacak?” diye Avrupa Basını gündem edinmişken, her ne hikmetse bir anda “KÜRT - TÜRK KAVGALARI” Belçika’nın, Almanya’nın ve Hollanda’nın göbeğinde kendini gösterdi. 

PKK’lılar burada terörist ama orada siyasi sığınmacı olduklarından, her türlü gösteriyi AB kriterlerine göre “demokratik hakları” gereği yapabiliyorlar. Pekiyi iyi de, orada yaşayan PKK KARŞITLARI bu gösterileri yapanların “kanuni haklarının olduğunu” bilmiyorlar mı?!

Elbetteki biliyorlar. Ama onlar da oyuna geliyor.

İşte Avrupalı Devletlerin de işine geliyor bu. “Türkler, ülkemizde yasal haklar verdiğimiz gruplara saldırıyor,” diye ciddi önemler alacaklar. Kehanet değil bu! Var olan çirkin ve (Allah muhafaza) kanlı bir planın ifşası bu. 

Zamanlama da olaylar da sizce de manidar ve enteresan değil mi! 31 Mart 2024 yaklaşıyor…

Avrupa’nın, mültecilerden canı burnunda… Avrupa’da, Neo-Nazizm‘e ilgi artıyor. Her an Hitlercikler türeyebilir. Avrupa’nın böyle demokrasi, şöyle çiçek böcek, öyle sanat bilim söylemlerine bakmayın… Mussolini, Franco, Salazar, Tito, Çavuşesku, Jivkov,  Jaruzelski, Mareşal Petain, Hitler… gibi canavarlar yetiştirmiş bir yer. 

Avrupa’nın 5-10 kuşak öncesinin Yahudilere ve Çingenelere; 10-15 kuşak öncesinin Afrika Siyahilerine; 15-20 kuşak öncesinin Amerikan Yerlileri olan Kızılderililere nasıl katliamlar yaptığını unuttuk mu! 

Şimdi sırada ve hedefte MÜSLÜMAN MÜLTECİLER var…

Birileri özellikle Müslüman mültecilere karşı, vahşi bir deneme sürecinde. Ve denek olarak da, Kürtler ve Türkler kullanılıyor. Avrupa’da, İslamofobi hat safada… Farkında mıyız?!

Sosyal Medya’da, Facebook, X ve Instagram gibi platformlarda, Avrupalı faşistlerin özellikle Türkiye ve Türkiye Müslümanları için korkunç düşüncelerini okuyabilirsiniz. Milyonlarca beğeni ve tebrik - takdir yorumları alan bu paylaşımların sayısı da şiddeti de her geçen gün artıyor. 

PKK’nın da işine geliyor bu durum, terörün bitmesini istemeyen çıkarcıların da işine geliyor…

Ülkemizde Ülkücü, Turancı ya da “aşırı milliyetçi” diye tabir edilen gruplar da kışkırtılıyor. Kirli ve karanlık güçler, olayları doğrudan Türkiye’ye taşımak istiyor ve birileri suçu Türk Hükümeti’ne yığmak istiyor. 

Hulâsa, “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!” Kandan ve kinden beslenen Kapitalist ve Emperyalist Batı, tüm gelişmeleri lehine kullanacak ve Avrupa, 19. yüzyılın sonlarındaki, 20. yüzyılın başlarındaki ve ortalarındaki günlerine doğru sessizce ve sinsice ilerleyecek!

Yüce Rabbim tuzak kuranların tuzaklarını boşa çıkarsın, tuzaklarını kendi başlarına yıksın. 

Selam, umut, sevgi ve dua ile…

KMA

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }