Kocaeli’nde 3. Erzincan Tanıtım Günleri Başlıyor

Kocaeli merkezli, Gebze Darıca Çayırova Dilovası Erzincanlılar Derneği (GEDİDAÇ) emsalsiz bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

3. Erzincan Tanıtım Günleri kapsamında, Darıca'nın Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleştirilecek olan ve resmi açılışı 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 14:00'da yapılacak olan program, yerel halk tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Sirk gösterilerinin de yer alacağı etkinlikte, 15.000 öğrenciye ücretsiz bilet dağıtılacak.

Gedidaç Erzincanlılar Derneği'nin, öğrencilere ücretsiz bilet sağlamasının yanı sıra, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği'nde bulunan 40 engelli bireyede giyim yardımı yapacak. Bu anlamlı etkinlik ve yardım girişimi, derneğin halkın teveccühünü kazanmasına ve bölgesinde örnek gösterilen bir sivil toplum kuruluşu olmasının yanı sıra, dernek çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir görüyor.

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Erzincanlılar Dernek Başkanı Hakan Çil, "Programa katılmak isteyen tüm hemşerilerimiz ve komşularımız Darıca'nın Kapalı Semt Pazarı'nda gerçekleşecek etkinliklere davet ediyoruz. Bu muhteşem programlara katılarak hem sirk gösterilerinin keyfini çıkarabilir, hem de Gedidaç Erzincanlılar Derneği'nin anlamlı yardım çalışmalarına destek olabilirsiniz." dedi.

Gedidaç önceki dönem dernek başkanı Uğur Öcal, " Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve derneğimizin fedakarca organize ettiği 3. Erzincan Tanıtım Günlerine, Kocaeli başta olmak üzere İstanbul ve diğer illerdeki tüm dostlarımızı bekliyoruz" diyerek programa hazır olduklarını paylaştı.

Özel Haber: Gültekin Kutsal

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }