İstanbul Taksim Meydanı'nda meydana gelen kazada, KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) polis memuru Adem Altun, bir zabıta aracının çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Altun, tedavi altına alındı. Yaralı polis memurunun durumunu yakından takip eden yetkililer, hastanede ziyaretlerde bulundu.

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Afacan ve Ak Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Fatih Dünemez, Adem Altun'u hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Mesut Sönmez de eşlik etti ve Altun'un sağlık durumu ile ilgili detaylı bilgi paylaştı.

Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, bu ziyaret sırasında polis memuru Adem Altun ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Tatar, Altun'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, durumunu yakından takip ettiğini belirtti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiği konusunda detaylı inceleme yapılacağı ifade edildi.

Abone Haber Özel: Gültekin Kutsal

Editör: Güldeniz Dündar