KARTAL SAHASINDA MUTLU

Beşiktaş maça başlar başlamaz şok bir golle maça başladı.

Abone Ol

Sonrasında önde basan rakibini kendi sahasına hapseden bir Beşiktaş izledik topu ayağına aldığında saha top kontrolü muhteşem ötesi bir oyuncu var Beşiktaş’ta alıyor basıyor vuruyor top gezdiriyor oyuncu eksiltiyor, temiz ayakları olan harika bir oyuncu Rafa Silva İmmobile de muhteşem Golcülüğü ile Beşiktaş’a harika uymuş. Goller de zaten bu ikiliden geldi.

Sammudio gol perdesini erken açtı sonrası Rafa ile devam etti, İmmobile harika bir net vuruşla  beraberliği ve galibiyet golünü golünü attı. İkinci yarı başında  Samudio arka direkte yaptığı en iyi işi yaptı ve beraberliği yakalatan kafa golüyle stoperlerden daha iyi yerde durarak beraberliği  tabelaya yazdı .Beşiktaş’ta günün iyi isimleri Swenson Gedson ve Rafa İmmobile idi Rashitca Colley, Semih vasat bir oyun sergilediler,Antalyaspor zaman zaman 5 kişi ile birinci bölge savunması yaptı, Emirhan çok çalışmalı bence bir görev adamı çoklarmı Emirhan’dan birlikte göreceğiz ama Masuaku bana daha fazla güven veriyor onu söyleyeyim. 

Musrati çok dengesiz bu şekilde ilerleyen maçlarda özellikle deplasmanlarda büyük problem çıkarır bloklar arası dengelemede çok geride kalıyor, Rachitsa oyundan çok kopuk bir görüntü sergiliyor biraz daha oyunun içine girmeli Gedson çok çalıştı dripling yaptı içeri katetti yardımlaştı alkışlıyorum. 

Rafa 3.golü attı fakat bu dakikadan sonra Antalyaspor bütün riskleri aldı fakat,Beşiktaş Geçiş oyununda daha hızlı oldu.Yeni transfer CherNDour harika bir asistle Beşiktaş’a hoş geldin dememizi sağladı,Muçi bunu güzel değerlendirdi. Kurmızı kart kesinlikle doğru bir karardı. Beşiktaş ilk iç saha maçında muhteşem seyircisi ile buluşup taraftarına merhaba dedi.

Fakat Musrati Gedson’dan başlayan koridor Beşiktaş’ın birinci bölgesini rahatsız eder gibi duruyor, Alex De Souza bence yinede ikinci devrede topu önde tutma isteği oyunu öne yıkma çabaları ile benden alkış aldı, fakat Beşiktaş’ın GiO ile yakaladığı özgüveni yıkması pek mümkün görünmedi, Beşiktaş Muçi ile 4.golü buldu ve bir sonraki maçı bekliyorum dedi. Alkışı hak etti. Tebrikler Beşiktaş

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }