İstanbul Büyükşehir adayı Murat Kurum, Ak Parti il başkanlığında

İstanbul Haliç kongre merkezindeki Ak Parti belediye başkan aday tanıtım toplantısı sona erer ermez, partinin İstanbul adayı olarak açıklanan Murat Kurum soluğu il başkanlığında aldı.

Abone Ol

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapmak için ayağının tozuyla Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi. İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve parti teşkilatı, Kurum'u alkışlarla karşıladı.

Kurum, 'Sahip olduğumuz heyecanın tüm İstanbul'a yayılacağını belirterek, "Yeniden İstanbul" sloganıyla seçim çalışmalarına başladıklarını' söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Murat Kurum ismini açıklamasıyla birlikte parti kadrolarındaki heyecan doruğa çıktı ve İstanbul il ve ilçe teşkilatlarının seçim çalışmalarında vites yükselteceği paylaşımları dikkatlerden kaçmadı. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul halkının desteğini kazanmak için kararlı bir şekilde 7/24 sahada olacağının işaretini verdi.

Özel Haber: Mehmet Karabudak

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }