İSMAİL KARTAL DEHASI RİZE'DE DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26.haftasında Türk futbolunun utanç zemininde, adeta meydan muharebesinden altın değerinde 3 puanı 3 golle alarak liderliği devraldı.

Abone Ol

MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının oynanacağı Eryaman Stadyumu'nun zemini yaklaşık 1 haftadır gündemi meşgul ederken, Fenerbahçeli futbolcular 3.lig zemininde canı ile cebelleşerek maçı kazanmayı başardı. Galatasaraylı futbolcuların sağlığı için seferber olan medya ve federasyon Rize'deki cinayet zeminini Fenerbahçe'ye reva gördüler. İşte bu iki yüzlülük, bu Galatasaray yanlısı tavır, hem Türk futbolunun gelişmine zarar vermekte, hem de ligdeki rekabet ortamını ve kaliteyi ortadan kaldırmaktadır.

ARDA KARDEŞLER TALİMATLARI UYGULAMAYA DEVAM EDİYOR!

Ayrıca kaç kardeş olduğunu bilmiyorum ama malum kulüp ile kardeş olduğu çok belli olan Arda Kardeşler de yine yeniden bir Fenerbahçe maçında tüm takdir haklarını sarı lacivertli ekip aleyhine kullanırken, biri yüzde yüz biri tartışılabilecek 2 kırmızı kartı da Rize ekibi lehine es geçmeyi ihmal etmedi. Ayrıca maçın son anlarında Çaykur Rizesporlu oyuncuların mağlup edemedik, sakatlayamadık bari kırmızı kart aldıralım mantığı ile çıkartmış oldukları gerilimde olayı yatıştıran Mert Hakan Yandaş'a sarı kart vermesi de oldukça ezbere ve saçmaydı.

İSMAİL KARTAL ŞAPKASINDAN TAVŞAN ÇIKARDI

Belli kalemler tarafından her puan kaybında hemen çarmıha gerilen İsmail Kartal, bu rezalet ötesi-futbola elverişsiz zeminde adeta dehasını konuştururarak tabloyu sarı lacivertli ekip lehine çevirdi. 

Şimdi bu futbol ulemalarına sormak lazım? Bu lanet zeminden Fenerbahçe'yi kim galip çıkardı? Çok sevdiğim Hakan Hanoğlu abim taşı gediğine oturtarak vermiş cevabını;

ARAP(!)
BİLGİSİZ(!)
AMATÖR (!)
KÖYLÜ (!)

diye tabir ettikleri İsmail Hoca.

Daha maç başlamadan, hem hoca hem futbolcular hakkında konuşanlar, kadroyu olumsuz eleştirenler sözüm size!

Serdar Dursun için,
Niye Alındı?
Ne gerek vardı?
Boş Transfer...

diyen çok bilmiş ukalalar, kerameti kendinden menkul, kendini futbol bilgini zanneden bilgisiz, zavallı mazoşistler!

Maçın devre arasında sosyal medyada felaket senaryoları yazanlar, maç sonu tweet silme yarışına girerken, bir kez daha İslam Çupi'nin o muhteşem sözünü bizlere hatırlattı; FENERBAHÇE O ELİ LAVABONA SOKAR!

Teknik taktik pek konuşmak istemiyorum. Zaten işinin ehli İsmail Kartal sahada konuşturdu tüm tekniki hünerlerini. Bize de takdir etmek düşer. 

Bir parantez de komutan Mert Hakan'a açmadan edemeyeceğim. Ağzı olanın eleştirdiği, bilgisi olmadan fikri olanların yerden yere vurduğu Mert Hakan... Koçum benim. Sen bu takımın yüreğisin, kalbisin. Ne yedek kalmayı sorun ettin ne de eleştirilere dönüp iki kelam ettin. Tüm cevabını sahada verdin. Helal olsun sana. Maçın kaderini hatta belki de ligin kaderini değiştirdin 45 dakikada.

Ayrıca tüm Fenerbahçeli oyuncuların alnından öpüyoruz. Oynayan-oynamayan hepsinin yüreğine sağlık. Ne zemin dediler, ne yağmur, ne çamur dediler. Çıktılar delikanlı gibi maçlarını oynayıp galip geldiler. Her maç kendini yerden yere atan, hakemlerden nemalanıp hakemlere dil uzatan, rakiplere her türlü çirkefliği yapan malum takım oyuncularına delikanlılık öğrettiler. Şimdi kutlama zamanı. Hadi şimdi son ses açın marşları... Kalpleri fetheden renkler... Yaşa Fenerbahçe...

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }