"Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında;
Yeni Dönem, Yeni Vizyon: Kültürün, Sanatın ve Yaşamın Kalbi olacak Kadıköy
sloganıyla CHP Kadıköy Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Hasan Karaman, öğretmenlik, yöneticilik ve bürokrat hayatında kazandığı eşsiz deneyimi Kadıköy Belediyesi ve halkı için kullanma arzusuyla ön plana çıkıyor.

Hasan Karaman, uzun yıllar eğitim sektöründe aktif olarak çalıştı. Öğretmenlik ve okul müdürlüğü kariyeri boyunca birçok öğrenciye ilham vermiş ve onların eğitim kalitesini artırmak için çabalayan öncü isim olmuştur. Yöneticilik görevlerinde ise liderlik vasıflarını kullanarak ekipleri başarıya ulaştırmıştır.

Bürokratik deneyimi ise ona halka hizmet etme konusunda önemli bir perspektif kazandırmıştır. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlara duyarlı bir şekilde çözümler üretme yeteneği, Kadıköy Belediyesi'nin gelişimine katkı sağlayacaktır.

Hasan Karaman'ın Kadıköy Belediyesi için aday adayı olmasıyla birlikte, özellikle eğitimin herkes için erişilebilir ve kaliteli olması için çalışmaların ivme kazanacağı, gençlerin ve çocukların gelişimine katkıda bulunacak projelerin hayata geçeceği beklentesi yerel halkta heyecan yarattı.

Kadıköy'lü yurttaşlar Hasan Karaman'ın tecrübesi ve azmiyle belediyenin daha da ileriye taşınacağına inanmaktadır. Karaman'ın aday adaylığı, Kadıköy'ün geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirilmektedir.

5d3e292e-aff4-4911-9c11-ac3cc9e7cc0d

Hasan Karaman Kimdir? 

1972 yılında Malatya'da doğdu. Pütürge devlet parasız yatılı bölge okulu, Şehit kemal
Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini bitirdi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi
Teknik Eğitim Fakültesi Makine Öğretmenliği mezuniyeti ile tamamladı. 1996 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisansını tamamladı. 2008'de Edam Stratejik plan tutum ölçeğini geliştirdi. 2013 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisansını tamamladı.2023 Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği Doktora öğrencisi olarak doktora eğitimine devam etmektedir. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesini sahip olup, Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı birçok okul ve kurumda 2016 yılına kadar yöneticilik yaptı. 12.11.2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesine atanarak bir süre Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğünde Eğitmen olarak görev aldı.

17.12.2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Karaman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Özel Haber : Mehmet Karabudak

Editör: Haber Merkezi