Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, ERSİAD üyeleriyle buluştu

Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, "2023 Yılının Ekonomik Değerlendirilmesi ve 2024 Yılından Beklentiler" başlıklı üye toplantısı gerçekleştirdi. Etkinliğe T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik konuşmacı olarak katıldı.

Abone Ol

Ersiad toplantısına katılan üyeler, bir önceki gün hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Kahvaltılı üye buluşmasının açılış konuşmasını Ersiad Başkanı Saim Bahadır yaptı. Ardından sırasıyla Ekev Başkanı Sadık Ağca ve Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. Programa birçok protokol mensubu da davetli olarak katıldı ve gündem konusu olan ekonomi üzerine yoğunlaşıldı.

T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, konuşmasında 2023 yılına ilişkin hazine ve maliye bakanlığı verilerini, ihracatçılara yapılan teşvik ve destekleri, mali para politikası önlemlerini kapsamlı bir sunum eşliğinde anlattı. Ayrıca 2024 hedeflerine de değindi. Konuklar, sorularını yönelterek cevaplarını aldılar.

Etkinliğe katılanlar arasında CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Nazif Barış Çiftçioğlu, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Kadir Karataş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fuat Günday, Fıratpen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir, Fatih Belediye Meclis Üyesi Zafer Alsaç, Fatih Belediye Meclis Üyesi Cebrail Uludağ ve birçok iş insanı yer aldı.

Özel Haber: Gültekin Kutsal

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }