İstanbul doğumlu olan Hakan Yılmaz, aslen Niğdeli bir ailenin çocuğu olarak 5 Mayıs 1972 tarihinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Yılmaz, 1990 yılında İstanbul Polis Koleji’ni bitirdi. 1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesiyle İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde meslek hayatına adım attı.

Mesleki kariyerinde hızla ilerleyen Yılmaz, İstanbul'daki görevlerinin ardından Malatya ve Sakarya gibi illerde çeşitli rütbelerde görev yaptı. Bu süreçte gösterdiği başarılar sayesinde tekrar İstanbul’a dönerek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde önemli pozisyonlarda bulundu. Özellikle Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fatih’ten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

I M G 1666

Hakan Yılmaz, 2019 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde Polis Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeler ve disiplinli çalışma prensibiyle dikkat çeken Yılmaz, 2024 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından önemli bir göreve atandı. 15 Ağustos 2024 tarihli atama kararıyla Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Yılmaz, 26 Ağustos 2024 tarihinde yeni görevine resmen başlamış oldu.

Erzincanlı Milli Badmintoncular, Slovenya'dan madalyalarla yurda döndü Erzincanlı Milli Badmintoncular, Slovenya'dan madalyalarla yurda döndü

I M G 1667

Evli ve bir çocuk babası olan Hakan Yılmaz, yeni görevinde Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde eğitim görecek genç polis adaylarına hem tecrübelerini aktaracak hem de merkezdeki eğitim kalitesini artırmak için çalışmalar yürütecek. Erzincan'daki yeni görevinde başarılarına yenilerini eklemesi beklenen Yılmaz, meslek hayatındaki disiplini ve tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

Editör: Sedat Kurt