Mardin Haberleri

mardin haberleri ve güncel mardin gelişmeleri, mardin ile ilgili tüm video, mardin fotoğrafları ve mardin haberleri Abone Haber - SonDakika, Haber, Gündem Haberler sitemizde


Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Şanlıurfa Caddesi'nde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Yerel

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bir anaokulunun bahçesinde 'kapı açma' nedeniyle tartıştığı biri amatör boksör 2 kardeş tarafından darbedilen nöbetçi öğretmen Yusuf...

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5'i çocuk 9 kişi yaralandı.

Yerel

Mardin'in Ömerli ilçesinde, akraba 2 aile arasında 'arazi anlaşmazlığı' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Mardin'de babasından kalma mesleğini sürdüren tespih ustası İbrahim Çamurdaş (35), değerli taşlardan yapılan kehribar tespihleri Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyor.

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada motosikletin çarptığı Diyadin Yeşilmen (31) ile sürücü Ş.K. (20) yaralandı.

Yerel

Mardin'de vinçle çarpışan hafif ticari aracın sürücüsü Şahap Akdoğan (74), hayatını kaybetti.

Yerel

Mardin'in Dargeçit ilçesinde cipin kontrolden çıkarak beton duvara çarptığı kazada 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Yerel

Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracı ile çarpışan motosikletin sürücüsü U.A. (20) yaralandı.

Sağlık

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde genital bölgelerinde kanlanma teşhisi ile doğan Fatma isimli bebek, ambulans helikopter ile Diyarbakır'a sevk edildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Yeni Çevre Yolu'nun Halkalı Caddesi kavşağında maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Eğitim

Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Gazze’deki insanlık dramını üniversitenin duvarlarına çizdi.