Kızıltepe Haberleri

kızıltepe haberleri ve güncel kızıltepe gelişmeleri, kızıltepe ile ilgili tüm video, kızıltepe fotoğrafları ve kızıltepe haberleri Abone Haber - SonDakika, Haber, Gündem Haberler sitemizde


Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Şanlıurfa Caddesi'nde meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 5'i çocuk 9 kişi yaralandı.

Sağlık

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde genital bölgelerinde kanlanma teşhisi ile doğan Fatma isimli bebek, ambulans helikopter ile Diyarbakır'a sevk edildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Yeni Çevre Yolu'nun Halkalı Caddesi kavşağında maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, buğday ve elma yüklü 2 TIR'ın çarpıştığı kazada 1'i ağır, 2 sürücü yaralandı.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

AboneHaber Özel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde şehitleri anma gecesi düzenleniyor.

AboneHaber Özel

Dün gece saat 12'de Kızıltepe'de Cihanpol Hastanesi karşısında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan bir araçta bulunan Devran Çur...

AboneHaber Özel

Kızıltepe'deki Tepebaşı Mahallesi'ndeki askeri bölgede şiddetli bir yangın çıktı.

AboneHaber Özel

Kızıltepe İlçesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yaz Spor Okulları kapsamında coşkulu bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Yerel

Mardin'in Kızıltepe ilçesi kırsal Kengerli, Bozhöyük ve Işıkören mahallelerinde dün akşam saatlerinde çıkan anız yangını buğday ekili arazilere sıçradı. Yangında...

AboneHaber Özel

Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili öncesinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim kampanyası başlattı.