Elazığ Haberleri

elazığ haberleri ve güncel elazığ gelişmeleri, elazığ ile ilgili tüm video, elazığ fotoğrafları ve elazığ haberleri Abone Haber - SonDakika, Haber, Gündem Haberler sitemizde


Yerel

Elazığ'da serinlemek için girdikleri süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuğu, polis ekipleri fark edip kurtardı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ'da düzenlenen 'Kuyu-16' operasyonunda elebaşılığını Ahmet Gülbasan’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertilerek, 15 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Sağlık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Sağlık

Şırnak’ın Silopi ilçesinde 28 haftalıkken doğan 52 günlük Umut D., solumum yetmezliği ve apne rahatsızlığı üzerine ambulans helikopterle Elazığ’a sevk...

Yerel

Elazığ'da husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada Harun Aydemir (19) öldü, A.C.Y. yaralandı.

Yerel

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde orman yakınında çıkan örtü yangınına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Politika

Elazığ’da bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İl Koordinasyon Kurulu’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yerel

Elazığ'da aynı kavşakta yarım saat arayla 3 otomobil ile bir motosikletin karıştığı iki ayrı kazada toplamda 8 kişi yaralandı.

Son Dakika

Elazığ'da lokantada yemek yerken silahlı saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yerel

Elazığ'da akşam namazı sonrası bir araya gelen yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etti.