AboneHaber Özel

Galatasaray’a, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi öncesi anlamlı ziyaret

Mengü Spor Kadın Futbol Takımı Başkanı Bahadır Bulut ve Ostim Radyo Spor Müdürü Atilla Kiper, Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nı Kızılcahamam kampında ziyaret etti.

Abone Ol

Mengü Spor Kadın Futbol Takımı Başkanı Bahadır Bulut ve Ostim Radyo Spor Müdürü Atilla Kiper, 2023-2024 Kadınlar Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi  Kadın Futbol Takımı ve Teknik Direktör Metin Ülgen’i Ankara Kızılcahamam’daki kamplarında ziyaret etti.

Metin Ülgen: "Hayalleri ve hedefleri olan bir takımız"

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen  ziyarette yaptığı açıklamada, birçok sıkıntıya rağmen şampiyon olduklarını belirtti. Ülgen, “Erkek takımı ile birlikte şampiyon olmamız, heyecanı daha da artırdı. Kadın futbolunun gelişimi açısından da çok faydalı oldu, örnek bir kulübüz. Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Turu'nda 8. Grup'taki rakibi Racing FC Union Luxembourg oldu. Karşılaşmayı kazanmamız halinde, BIIK Shymkent - NSA Sofia galibiyle 2. Tur'a yükselme mücadelesi oynayacağız. Takımımız hevesle heyecanla çalışmalarına devam ediyor. sürpriz transferlerle hem sezona hem şampiyona için çok verimli bir kamp geçiriyoruz.Şampiyonadan büyük başarılarla döneceğimize inanıyoruz. Bu şampiyona Türkiye için de çok önemli. Buradan alacağımız başarı, ülkemizde kadın futbolunu çok ileri seviyelere taşıyacaktır. Taraftarımızın ve tüm halkımızın desteklerini bekliyorum. Özellikle basınımızın destekleri de çok önemli. Herkesin erkek futboluna verdikleri değeri ve desteği, kadın futboluna da vermelerini istiyoruz,” özellikle yayıncı kuruluşların müsabakayı yayınlamaları  konusunda hassasiyetlerini bekliyoruz. dedi.

Bahadır Bulut: "Kadın futbolunun gelişimini yakından takip eden bir kulüp başkanıyım"

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Bahadır Bulut, kadın futboluna 2015 sezonunda Ankara’dan katılan köklü takımlardan biri olduklarını belirtti. Bulut, “Kadın futbolunu adım adım takip eden, destek veren ve gelişimini en iyi gören kulüp başkanlarından biriyim. Başkentimizinde TFF Kadınlar Süper Liginde temsilcisi var. Ankara’nın tek süperlig takımı olan ABB Fomget G.S.K bir önceki sezonun da Kadınlar Süper Lig Şampiyonudur. kadın futbolunun lokomotiflerinden  biridir, başkente kadın futbolunu sevdiren örnek bir kulüptür. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi marka değeri yüksek kulüplerimizin kadın futboluna girmesiyle liglerimiz daha da güzelleşti. Özellikle Galatasaray’ın erkek ve kadın liglerinde iki takımıyla birden şampiyon olması, kadın futboluna büyük tanıtım ve heyecan katmıştır. Sayın Metin Ülgen çok kıymetli ve değerli bir abimdir. Donanımlı, bilgili ve çok iyi bir teknik adamdır. Onun tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanmak bizim için önemli. Bizi güzel ağırladı, sağ olsun. Takıma ve kendisine UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim,” dedi.

Abone Haber Özel: Atanur Emekci

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }