Fenerbahçe'nin 10 kişiyle Seyrantepe'de Onur ve Destan gecesi

Fenerbahçe bu akşam önemli bir derbide sezonun finali olacak bir şampiyonluk derbisinde bir deplasman takımı nasıl oynar? Bunun en güzel örneğini verdi bu gece.

Abone Ol

Futbolcular sahaya yüreklerini ortaya koydular. Dziku, rakibe değmediği halde sarı kartla kırmızıya döndürülerek oyun dışı bırakıldı bu hakikaten çok büyük adaletsizlikti zira o pozisyon öncesinde Galatasaraylı iki futbolcunun ayağı basması ile aynı şekilde sarı kart görmesi gerekirdi onları görmeyen Arda Kardeşler nedense bunu gördü ve daha 22. dakikada Fenerbahçe 10 kişi kaldı neredeyse 80 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. G.Saray 90 dakikanın hiçbir anında oyun üstünlüğünü ele alamadı ve Fenerbahçe'ye karşı kendi evinde korkak, pısırık bir futbol oynadı.

Derbiye, 6 puan önde girebilirsin bir beraberlikte dahi şampiyon olabilecek konumda bulunabilirsin 19.05 kuruluş yılın olan hem de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma gününde bayramında sahanda ezeli rakibin gelir havanı böyle söndürüverir.Üstelik sahaya atılan onca maddeye ve sinir harbine rağmen.

Fenerbahçeli oyuncuları alnından öpüyorum Biz Fenerbahçelilerin gözünde Fenerbahçe bu sezonun şampiyonudur son maçlar ne olursa olsun bu gerçek asla değişmeyecek ve bu şaibeli sezon her türlü adaletsizliğin döndüğü bu rezil sezonda tarihe geçecek.

Fred, Çağlar, Ferdi, Tadiç, Schmanzki,Osai, Jayden ve hatta Mert Hakan çok iyi oynadılar. Fenerbahçe kalesine G.Saray tek isabetli şut atamadı.

Sezonun bitmesine bir hafta kaldı belki Galatasaray Konya'da kaybedecek Fenerbahçe İstanbulspor'u yenecek şampiyon olacak. Belki de Galatasaray alacağı 1 puanla ve Fenerbahçe Galip gelirse sadece 1 puan farkla Şampiyon olacak bu aslında üzülecek bir durum ama Fenerbahçe'liler asla üzülmeyin bir bayram gününde Galatasaray'ı evinde yendiniz ya o şampiyonluğu kursaklarında bıraktınız ya kendinizle alay ettirmediniz ya onur mücadelesi verdiniz ya yarışı son haftaya taşıdınız ya bu Onur Size yeter.. Fenerbahçe'nin Onur gecesi, gurur gecesi geçmişinden gelen şanlı tarihinin izlerini taşıyan Muhteşem bir geceydi.. Tebrikler çocuklar..
 

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }