FENERBAHÇE'DEN ALTIN SERİ

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu ilk maçında güçlü rakibi Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı Crespo, Batshuayi ve Serdar Aziz'in golleriyle 3-1 devirdi.

Abone Ol

Fenerbahçe bu sezon İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 11. resmi müsabakada, 11. galibiyetini aldı.

Maçın adamı sezon başında Manchester United'ten transfer edilen Fred oldu. Brezilyalı yıldız maç boyunca sahada basmadık yer bırakmazken Crespo'nun ve Batshuayi'nin gollerinde asist katkısı da vererek istatistik kağıdına adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

İSMAİL HOCA'DAN ROTASYON

İsmail Hoca'nın bu sezon fazlaca yorulan Tadic, İrfan Can Kahveci ve Szymanski gibi yıldızlarını dinlendirmek maksadıyla rotasyona gittiği maçta, Ryan Kent bu defa forma şansını iyi kullanmadı. İngiliz yıldız maç boyunca çok etkili olamadı. 

Kalede dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Dominik Livakovic güven verirken, Djiku ve Serdar ikilisi de adeta rakiplerine adım attırmadı. Oosterwolde her oynadığı maçta beğeni topladığı gibi yine akşamın en iyileri arasındaydı.

CRESPO SAHADA CEVAP VERDİ

Yaratılmak istenilen 6 numara krizine, Crespo hem oynadığı futbol hem attığı golle cevabını sahada çok net bir şekilde verdi ve bu takımın 6 numarası benim dercesine efor sarfetti.

Mert Hakan ve Joshua King'in ortalama bir oyun çıkarttığı müsabakada Batshuayi de attığı golle sezon başı boş keseden kriz üretmeye çalışanlara cevabını yine Crespo gibi sahada verdi.

İSMAİL KARTAL NEFRETİNİZ SİZİ BİTİRİR DEMEDİ DEMEYİN!

Fenerbahçe lig ve Avrupa kupasında adeta rakip tanımıyor. Ancak gel gör ki, Fenerbahçe'nin yıllarca formasını terletmiş Serhat Akın ve Ümit Özat ikilisi birileri tarafından kumanda edilirmişçesine sürekli İsmail hoca hakkında olumsuz eleştirilerde bulunuyorlar. Akıl tutulması yaşayan bu eski futbolcularımızın gündemde kalma çabasını anlıyor, kendileri adına unutulmaya yüz tutmuş isimlerini, Fenerbahçe'ye saldırarak hatırlatmaya çabalarından ötürü de üzülüyorum.

Fenerbahçeliler bu sezon tek yürek. Hem sahada, hem tribünde, hem de sosyal medyada kenetlenmiş bir Fenerbahçe var. Öte yandan da daima olduğu gibi her masada olmaya çalışan, futbola çıkan tüm köşe başlarına çöreklenmiş, Fenerbahçe düşmanlığı yapan bir güruh var. Amaçları bir tek kulübe hizmet etmek. O kulüp tarafından nemalandıklarını da yine kendi bünyesindeki kongre üyelerinden geçtiğimiz günlerde bir kez daha duymuştuk.

İşte bu sebeple bu sezon her ne kadar sahada makina gibi işleyen bir Fenerbahçe de olsa, işleri sıkı tutmalı, Ali Koç'un ve yönetiminin, tüm olayları doğru analiz edip, zamanında çıkışlar yaparak bu güruhun planlarını bozması şart.

An itibariyle, mevcut sezonda oynadığı tüm müsabakalardan galibiyetle ayrılan İsmail hoca ve talebelerine sert eleştiride bulunanlar, bilinmelidir ki art niyetlidir ve Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlardır. Kirli ellerini Fenerbahçe'nin tekerine çomak sokmak için kullanıyorlardır. Ama rahmetli İslam Çupi'nin de dediği gibi; "Fenebahçe o eli lavabona sokar!"

Serkan ÖZCAN

Spor Yazarı

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }