FENERBAHÇE RESİTALİ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaştı.

Abone Ol

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Michy Batshuayi’nin 3 golle yıldızlaştığı karşılaşmayı 4-3 kazanan Sarı Lacivertliler puanını 43’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Cengiz Ünder ile 40, 50 ve 79. (P) dakikalarda Michy Batshuayi kaydetti. Fred 90+9. dakikada direkt, Mert Hakan Yandaş da ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

ZORBAY KÜÇÜK DEFOLU BİR HAKEMLİK YAPTI

Fenerbahçe çok rahat bir oyun sergilediği müsabakada hakem Zorbay Küçük'ün hatalı kararları sonrasında maçın son bölümlerinde sıkıntılı anlar yaşadı. Derbi öncesi alınacak üç puanın öneminin bilincinde, tam konsantrasyonla maça başlayan Fenerbahçe'de, Dzeko'nun yokluğunda Michy Batshuayi şov yaptı. Belçikalı golcü yaptığı hat-trick ile maça damga vurdu. Ligin en iyi hücum hattına sahip Fenerbahçe'nin kadro genişliği rakiplerinin çok çok önünde. Zira malum takımın penaltı atmaktan başka çok az meziyeti olan golcüsünü, medyadaki paralı trolleri şişire şişire patlatmak üzere!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin yerine bugün ilk 11'de sahaya çıkan Cengiz Ünder, attığı gol ve yaptığı asist ile müthiş bir tabela katkısı vermiş oldu. Cengiz şüphesiz BUzamanla çok daha verimli bir oyuncu olacaktır.

FRED'E KIRMIZI KART TARTIŞMAYA ÇOK AÇIK!

Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında haftayı kayıpsız geçerken, Galatasaray maçı öncesi takımın bel kemiği Fred'in kırmızı kart görmesiyle büyük bir yara almış oldu. Maçın son anlarında bir pozisyon sonrası hararetli bir şekilde itiraz eden Fred, ne olduğuna tam anlam veremediğimiz bir anda doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Zorbay Küçük'ün pozisyonla alakalı raporunu merakla bekliyoruz. İtirazdan dolayı doğrudan kırmızı kart göstermeyeceğine göre orada neler yaşandı herkesin bilmesi şart. Fred, 4 maç altında ceza alırsa Süper Kupa finalinde sahada olabilecek. 

Fenerbahçe her şeye rağmen çok kaliteli hücum yapıyor. Sahada kendinden çok emin bir futbol sergiliyor. Yediğinden daha fazlasını atacağına dakika kaç olura olsun izleyenleri ikna ediyor.

YENİ SERİYE DEVAM

Önce ligde daha sonra Süper Kupa finalinde ardı ardına iki Galatasaray maçına çıkacak Fenerbahçe, böylece 4'ü lig 1'i Konferans Ligi müsabakası olmak üzere son 5 maçını kazanmış oldu ve yeni serisini sürdürmüş oldu.

MEVCUT TFF BAŞKANI GİTMEDEN GÜVEN ORTAMI SAĞLANAMAZ!

Halil Umut Meler'e atılan yumruk sonrası, çıkıp pişmiş kelle gibi açıklamalar yapan federasyon başkanı olan zatı muhterem, tüm bu kirlenmiş ortamda kendisi hariç herkesi suçlu buldu. Dolayısıyla istifa etmek gibi bir niyeti olmadığı da anlaşılmış oldu. Hal böyleyken, Türk futbolunu gerilim ortamına sürükleyen, Galatasaray'ın kongre üyesi ve şampiyonluk kutlamalarının gülen yüzü, telefonundan ByLock çıkan federasyon başkanımız, böyle bir maç öncesi biz futbolseverlere güven verebiliyor mu? Yapay zeka yalanına kimse inanmazken, bu maça kendi istediği hatta kendi isteğinden ziyade emir aldığı yerlerin istediği hakemi bu maça atamayacağını düşünmeyen var mı?

Arkamıza yaslanır, güzel bir derbi ilzeriz diyebilen var mı? Hakem hatası olmadan, gerilim olmadan maç izleyebileceğimize inanan var mı?

Yok...
İnanmıyoruz...
Telefonundan ByLock çıkan, Galatasaray kongre üyesi bir federasyon başkanın olduğu yerde hiç bir Fenerbahçeli saha içine odaklanamaz! Odaklanmayacaktır da! 

SAHNE DEĞİL ER MEYDANI

90'lı yılların başından bu yana, futboldan çok tiyatro oynayan Galatasaray yönetimi ve futbolcuları, pazar günü Kadıköy'de tüm her şeyin farkında olan bir taraftara ve oyuncu grubuna karşı bir maç oynayacağını unutmamalıdırlar!

Fenerbahçe kazanırken hakemi de yenmek zorunda ve şahsi kanaatim; İsmail hoca ve talebeleri hafta sonu önce hakemi, sonra da Galatsaray'ı yenecektir. Kadro ve oyun kalitesi olarak ezeli rakibinden çok daha iyi konumda olan sarı laciverli ekip önümüzdeki iki Galatsaray maçından da galip çıkacaktır. Sarı kırmızılılar, 21 yıl galip gelemediği Kadıköy'e her geldiğinde ayakları titremektedir. Bu titreme de 1-2 galibiyetle geçecek bir korkunun ürünü değildir. O nedenle Galatasaray en çok korktuğu yerde, en çok korktuğu ve tarihinde en çok yenildiği ezeli rakibine karşı yine hezimete gebe bir maç oynayacaktır. Gün, Fenerbahçe'ye karşı yapılanların yapılanların hesabının sahada sorulacağı gündür! Fenerbahçe bayramı şimdiden tüm Sarı Lacivert tutkunlarına kutlu olsun!

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }