FENERBAHÇE ÖLDÜ ÖLDÜ DİRİLDİ

Abone Ol

Fenerbahçe ilk yarıda iyi oynamadı, Kasımpaşa maçı domine etmeye çalıştı, Kasımpaşa iyi takım. Birkaç şutu da oldu ancak kaleye isabet eden tek şutu olmadı. Fenerbahçe'nin en önemli pozisyonu, Var tarafından iptal edilen golden önce Mert Hakan'ın kaçırdığı pozisyondu, pozisyonun akabinde ise Dzeko'nun attığı sahalarda pek rastlanmayan, enteresan ve güzel gol, santimetrelerle ifade edilen şekilde Var tarafından iptal edildi acaba bu pozisyon başka bir takıma verilse iptal edilir miydi? Biz bu ligde bu şekilde yani birkaç cm ile iptal edilmeyen çok gol gördük. Bunlar nedense hep Fenerbahçe'ye oluyor (!)

İkinci yarıya ise coşkuyla başladı Fenerbahçe ve saldırdıkça saldırdı ancak nedense gol Kasımpaşa'dan geldi. Kasımpaşa ilk yarıya göre daha çekingen ve rakibini kendi sahasında bekleyen bir şekilde oynadı. Fenerbahçe ikinci yarıda oyunu domine etti.

Nitekim Kasımpaşa golünden hemen sonra Mert Hakan'ın frikikten attığı şahane gol, Fenerbahçe'nin hem maça tutunmasının hem de Şampiyonluğa tutunmasının net bir hikayesidir. Şampiyonluğa oynayan takım anında refleks gösterir. Tam da öyle oldu.

Aslında Mert Hakan haftalardır iyi oynuyor ve Fenerbahçe'yi sırtlıyor tam bir liderlik örneği gösteriyor. Hele ki hakemle ve rakip oyuncuyla uğraşmazsa çok daha pozitif çok daha sempatik hale geliyor.

Son dakikada Var'ın ikazı sonucu penaltı ile kazandı Fenerbahçe. Batsuayi'nin attığı gol belki de Şampiyonluk golü olabilir. Özellikle Galatasaraylıların "penaltı değil" sözlerine işitir gibiyim. Kasımpaşa'lı oyuncunun elini o pozisyonda normal olmayan şekilde açması kendisine avantaj sağlıyor ve Var'ın müdahalesi doğru. Ancak bu pozisyondan önce Ferdi'nin ceza sahası içerisinde yaka paça indirilmesine ne diyeceksiniz? En azından Var'ın bu pozisyona da müdahale etmesi ve hakemi çağırması gerekirdi bu pozisyondan hiç bahsetmeyip görmezden gelip veya yok farz edip, sadece Fenerbahçe'nin attığı son dakika golünü öne çıkaranlar kesinlikle samimi değillerdir. Bu net!

Şu maçta geceye dair son sözüm şudur: "Fenerbahçe öldü öldü dirildi ve kazanmasını bildi" Fenerbahçe maç fazlasıyla da olsa liderliği tekrar geri almasını bildi.

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }