FENERBAHÇE HAKEMİ DE YENDİ

Abone Ol

Sezon başından beri Galatasaray lehine çalışan TFF ve MHK, Kadıköy'de Pendikspor karşısında yine rezil bir hakem ataması yaparak Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışının dışına atmayı hedeflese de Sarı Kanarya başta Komutan Mert Hakan önderliğinde öyle bir mücadele verdi ki, hakemi de yenerek yoluna kayıpsız devam etmesini bildi.

İsmail hoca Pendikspor maçına alışılagelmiş oyun planından bazı değişiklikler yaparak başladı. Kart sınırında olan Szymanski ve Djiku'yu dinlendirirken, cezalı İsmail Yüksek, sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Becao ikilisinden yoksun bir şekilde çıktığı müsabakada ilk yarım saat etkisiz bir oyun ortaya koydu. Tam kıpırdanmaya başladığı anlarda da golü kalesinde gördü.

KADİR SAĞLAM'DAN ÇÜRÜK YÖNETİM!

Halil Akbunar'ın golünden önce pozisyon başlangıcında, orta alanda Pendiksporlu oyuncunun bariz bir şekilde eliyle oynamasını es geçen VAR hakemleri ve Kadir Sağlam katliama start verdiler. Maç boyunca yere yatan oyuncuların tedavisini de saha içinde yaptıran acemi hakem, maçın defalarca soğumasına izin  verdi. Allah aşkına, sezon başından beri sürekli söyleniyor bu tarz tedaviler için sağlık ekiplerinin bu şekilde müdahalelerine izin vermeyin. Verirseniz sürekli olur. Bugün de devam etti. Oyun oynanmadı. Futbol yok. Bu sebeple oyun ilk yarı 14 dakika, maç sonunda da 10 dakika yani toplamda 24 dakika fazladan oynandı. Her ne kadar duraklayan anlar devre sonlarına eklense de, oyun durdukça tempo düşüyor, oyun kalitesi azalıyor. Tabi bu durum konuk ekip Pendikspor'un işine geliyordu! Hatta Pendikspor'dan ziyade, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini dört gözle bekleyen akbabalara yarıyordu!

Hakem Kadir Sağlam o kadar rezil bir maç yönetti ki, ceza sahası çizgisi üzerinde tam da gözünün önünde yapılan penaltıya serbetst vuruş kararı verdi. Nasıl oldu da VAR'da bu karar düzeltildi hayret doğrusu.

KURAL BİLMEYEN KURAL TANIMAZLAR ORDUSU!

Bu arada ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan müdahalenin penaltı olduğunu bilmeyen futbol cahillerin de algı peşinde koştuklarını da şaşkınlıkla takip ettik. Futbol kurallarına göre, ceza sahasının çizgileri de ceza sahasına dahildir. Yani, ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan bir faul veya elle oynama durumunda da penaltı verilir. Bilenler bilmeyenlere anlatsın da cahillik muvaffak olmasın!

Penaltı pozisyonunda kusurlu hareleti yapan N'Diaye'nin ikinci sarıdan atılmamasının da hiç bir açıklaması yok.

Maçta o kadar çok hakem rezaleti vardı ki inanın tek tek yazıp daha fazla can sıkmak istemiyorum. Allah'ından bul Kadir Sağlam!

Fenerbahçe eksiklerine ve maça iyi başlayamamasına rağmen, talimatlı hakem Kadir Sağlam'ı ve Pendikspor'u sinir harbi şeklinde geçen müsabakada bozguna uğrattı.

KRİTİK VİRAJ

Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde, ilk maçta 3-0'lık net bir galibiyet aldığı Belçika Lideri U.S. Gilloise karşı rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe, haftasonu da Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Hani şu Galatasaray'a yenildikleri maçta taraftarının kolbastı oynadığı Trabzonspor. Hani kalecisi Uğurcan Çakır'ın Galatasaraylı oyuncuların şutlarına elini uzatmak yerine, elini çektiği Trabzonspor! Fenerbahçe isen çıkacaksın hem rakibini hem de hakemi yeneceksin. İşin zor ama muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut.

Ne diyor Fenerbahçe taraftarı;
Kurulan ittfiakları,
Bozalım oyunlarını
Kaldıralım Kupaları...

O halde Fenrbahçeli futbolcu kardeşlerim, taraftarın sesine kulak verin ve yukarıdaki dizelerdeki eksik satırı siz tamamlayın!

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }