FENERBAHÇE GÜMRÜK'TEN YETKİYİ ALDI..

Fenerbahçe maça, Olympiakos maçı on birinde olmayan Ferdi, Fred ve İsmail ile çıktı, kolay değildi sakatlıktan yeni çıkmışlardı İsmail Hoca o riski Atina'da alamamıştı ama bu maçta aldı.

Abone Ol

Avrupa maç yorgunluğu olsa gerek birde saha dışı yaşanan son olaylar da etkilemiş olabilir Fenerbahçe ilk yarıda oyuna konsantre olamadı buna rağmen yüzde yüz gol pozisyonunu Krunic ile buldu kaleciyle karşı karşıya kaldı ama golü kaçırdı akabinde ise Karagümrük ani atağa kalktı ve Livakoviç yüzde yüzlük golü ayağı ile önledi, Liva ilk yarıda bir golü daha çıkardı, Karagümrük ilk yarıda daha derli toplu oynayan taraftı.

Tolunay Kafkas ile oyun disiplinine sadık ve mücadeleci bir oyun ortaya koyan, iyi oyunculardan oluşan Karagümrük bu futbolu oynamaya devam ederse asla düşmez, tabi kalan haftalar her şeye gebe.

İkinci yarıda Krunic çıktı, Batshuayi girdi, yapılan değişiklikler isabetli oldu.

Bu Takım deplasmanda üst üste 10 galibiyet aldı ve bu bir rekor, sanırım Avrupa'daki Liglerinde rekoru olabilir şu ana bir tek Adana Demirspor beraberliği var.

İkinci yarıya yıldırım gibi başlayan Fenerbahçe, önce golcüsü Dzeko ile beraberliği daha sonra ise Batshuayi ile galibiyeti yakalamayı başardı.

Akabinde de birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Düşme hattında olan Karagümrük canını dişine taktı ve puan almak için elinden geleni yaptı. Oyunu çirkinleştirmeden yerde yatmadan ve zaman çalmadan futbol oynamaya çalışan Karagümrük'ü canı gönülden tebrik ediyor ve kalan maçlarında başarılar diliyorum.

Puan rekorunun kırıldığı şimdiden kesin olan 2023-24 Sezonu müthiş bir Şampiyonluk finaline doğru gidiyor. Bir Fenerbahçe bir G.Saray kazanıyor şimdi gözler Alanya'ya çevrildi, yarınki olası bir puan kaybı Fenerbahçe'yi lider yapacak ancak bu final Seyrantepe'ye kadar gidecek öyle görünüyor. İstikrarlı şekilde giden Fenerbahçe çok zor bir deplasmandan 3 puanla dönmesini bildi ve "Gümrük'ten" yetkiyi aldı. Tebrikler Fenerbahçe..


{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }