FENERBAHÇE GÜLE OYNAYA..

Abone Ol

Oyuna her zamanki gibi Fenerbahçe baskın başladı ve daha 3. dakikada Szymanski ile golü kaçırdı, daha sonra Ferdi ile bir pozisyon daha buldu. Baskın Fenerbahçe karakteri Osayi Samuel ile şeklini buldu. Devre bitmeden Osayi Samuel'in dokunuşu skoru net hale getirdi ve Fenerbahçe devreye 2-0 ile girdi.

İkinci yarıyada da Fenerbahçe etkili başladı ve Szymanski ile Dzeko ile yine goller kaçırdı. Ta ki, 55'e kadar. 55 ile 70 arası Hatayspor topa hükmetti ve kaleyi tutan ilk şutunu da bu arada buldu. 65.dakikada Cengiz ile Osayi'nin yerine Fred ile Jayden Oosterwolde girdi. Hatayspor için tehlike çanları çalıyor son haftalarda çok puan kaybeden Hatay, küme düşme hattı sınırında.

Galatasaray ve Trabzonspor gibi iki büyük takımı yenme başarısını gösteren Hatayspor'un bir an önce toparlanması lazım çünkü geçen seneki Asrın Fekaleti’nde en çok etkilenen il olan Hatay şehri için Hatayspor'un Süper Lig'de devam etmesi şehrin moral değerleri için önemli.

6'sı kaleyi bulan 15 şutu var, rakibin ise kaleyi bulan şutu toplam 2. Diğer tüm istatistiklerde de Fenerbahçe önde. Uzun süren sakatlık sonrasında aylar sonra sahaya dönen Becao'nun yine sakatlanıp oyun dışı kalması büyük talihsizlik inşallah önemli bir şeyi yoktur. Hakem Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçeli oyunculara karşı cömertçe gösterdiği sarı kartlar gözden kaçmadı bu arada sarı kartı olan Hatay'lı oyuncuya ikinci sarıyı gösteremedi Karaoğlan.

Fenerbahçe bir deplasmandan daha algının akıyla çıkmasını bildi, bu sezonki tek deplasman kaybı Adana Demirspor beraberliği ve onun dışında puan kaybı yok. Bu müthiş bir istatistik. Yarın akşamki derbi öncesinde moral buldu ve maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Yarın akşamki derbi berabere biterse haftayı Lider bitirecek.

Sonuçta Güle oynaya, hedefe doğru adım adım yürüyor Fenerbahçe..

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }