Fenerbahçe Başkent'te Dağıldı

Abone Ol

Bu sayfalar İsmail Hoca'ya çok sahip çıktı şu satırları yazan İsmail Kartal'a çok inandı ancak bu akşamki kadroyu görünce İsmail Hoca'nın ben bu kupayı istemiyorum bir an önce elenmek istiyorum diye düşünmüş olması ya da çılgın olması lazım.

Çeyrek finale kadar gelmişsin tek maç eleme usulü bu maçı kazanan yarı finale olacak yani en fazla 2-3 maçla kupayı alma şansın var sen bu maçta 7-8 rotasyon yapamazsın arkadaş rotasyon dediğin iki olur bilemedin 3 futbolcu olur birbirini tanımayan ne yaptığını bilmeyen rotasyonlar ordusuna döndük goller erken gelince bir ara 5'e gidecek diye düşündük ancak o kadar olmadı 3 oldu. Ankaragücü maçı hak etti Emre Hoca dersine iyi çalışmış keşke Emre Hoca her maç aynı hırsla mücadele etseydi ve kalesini ilk 20 dakikada bazı maçlarda rakiplere açmasaydı.

Sağ bek Osai Samuel sol bek oynuyor tabi ki olmadı. İsmail ve Krunic'ten orta saha olmuyor. Cengiz ile olmuyor Szymanski haftalardır kötü.

Maçın kırılma anı 4.dakikada Cengiz'in kaçırdığı pozisyondu o gol olsa hikaye başka olurdu ama olmadı.

Geçen senenin Kupa Galibi bu sene Çeyrek Finalde elendi. Fenerbahçe'ye Süper Lig'de ve Konferans Ligi'nde başarılar, tebrikler Kupa Takımı A.Gücü.

DipNoT: Osai Samuel'e ceza sahasında dirsek darbesi net penaltıydı, hakem görmeliydi, Var'da çağırmadı. Net penaltı güme gitti.

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }