Fenerbahçe, Adana engelini 4 golle aştı

Cengiz, Fred, Osai Samuel, Mert Hakan, King, İsmail ve Becao sarı kart cezalısı ve sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklardı, Fenerbahçe eksikti hatta kulübede gençlerden takviye yaptı.

Abone Ol

Yirmi gün önceki Trabzonspor maçı travmatik bir maçtı. Maç boyunca sahaya atılan pet şişeler, Fenerbahçeli futbolculara atılan yabancı maddeler, futbolcularda büyük tahribat yarattı kolay değildi maç sonrası bazı fanatik ve futbolla ilgisi olmayan provokatörler saldırdı futbolcular nefsi müdafaa durumunda kendilerini korumaya çalıştılar ancak o maçtan sonra özellikle yabancı futbolcular çok sarsıldılar onları tekrar sahaya döndürmek kolay değildi ve bazıları halen kendine gelemedi. Hatta Livakoviç sezon sonunda Fenerbahçe'yi bırakacağını açıkladı. Liva'nın yeni bir çocuğu oldu onun sevincini bile yaşayamadı.

Fenerbahçe, oyuna oldukça hırslı savaşçı ruhuyla başladı ilk 5 dakikada 3 pozisyon buldu maç boyu iki şutu direkten döndü baştan sona oyunu domine etti dünkü rakibi Galatasaray'ın Hatayspor'u zorlanarak ve kötü oyunla 1-0 yenmesinden sonra futbol kamuoyunda "Lig'de kalan maçlarda iyi oyun beklemeyin kötü oynarken de kazanılır" sedaları yükselmişti.

Ancak Fenerbahçe bugün iyi de oynayarak kazandı yani son haftalara girilirken iken "Şampiyonluğa oynayan takım iyi oynayarak da kazanabiliyormuş" dedirtti.

Tadiç tam beyin ve lider ve de iyi karakter. İyi ki Tadiç var saha içinde oyunu bir Teknik Direktör gibi adeta yönlendiriyor ve 1 dakika oyundan düşmüyor.

Kaleci İrfan Can, talihsizlik yaşadığı pozisyonda topu rakibe kaptırdı ve ve Adana Demirspor golüne vesile oldu ancak özellikle ikinci yarı çıkardığı 2 topla bu hatasını telafi ettirdi.

22 şutu var Fenerbahçe'nin ve 7'si isabetli. Adana Demirspor'da iyi mücadele etti ve yerde yatmadılar, top oynamaya çalıştılar. Balotelli'yi izlemekte ayrı bir keyif aykırı bir futbolcuda olsa maça renk getiriyor.

Syzmanzki, Krunic, İrfan Can, Djiku, Jayden ve Ferdi iyi oynadılar. Bazen top kaptırsa ve çok gol kaçırsada, Dzeko'nun varlığı önemli ve tecrübesi yetiyor. Nitekim kritik anda attığı golle kilidi açtı ve Fenerbahçe'yi rahatlattı.

Balotelli yanı sıra Yusuf Sarı, Mendoza ve Michut'ta Adana Demirspor'un iyi oynayan oyuncuları idi.

Fenerbahçe Adana Demir engelini, daha farklı kazanabileceği maçı, sonuçta 4 golle ve net skorla aşarak "Arkadaş, Şampiyonluk yarışında her şeye rağmen ve sonuna kadar varım" dedi. Bu iş Seyrantepe'de çözülecek gibi.. Her iki Takımada tebrikler. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }