Fatma Sevim Baltacı, Edirnekapı’da toprağa verildi

AK Parti İstanbul il binası önünde dün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, bugün toprağa verildi.

Abone Ol

İkindi namazına müteakiben Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Nazif Barış Çiftçioğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, her kademeden parti yöneticileri, Ersiad Başkanı Saim Bahadır, Erzincan STK başkanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Merhumenin eşi Muharrem Baltacı, uzun yıllar aktif siyaset yapmış ve milletvekili adayı olmuş bir isim olarak taziyeleri kabul etti. Cami avlusunda yoğun bir kalabalık toplanarak merhume Fatma Sevim Baltacı'ya son görevini yerine getirdi.

Fatma Sevim Baltacı'nın vefatı, siyaset ve toplumda derin bir üzüntü yarattı. AK Parti camiası başta olmak üzere pek çok kişi, Baltacı'nın fedakarlıklarını ve hizmetlerini anarak ona olan saygılarını dile getirdi.

Cenaze başında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatma Sevim Baltacı'nın kaybının, ailesi, yakınları ve siyasi çevresi için büyük bir boşluk oluşturacağını, ilaveten Baltacı'nın aktif siyaseti ve toplumsal çalışmalarıyla tanınan örnek bir insan olarak dostlarının kalbinde daima hatırlanacağını söyleyip tabuta omuz verdi. Cenaze Edirnekapı mezarlığına defnedildi.

Abone Haber Özel: Mehmet Karabudak

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }