20 ülkenin katıldığı U19 Gençler Badminton Uluslararası Turnuvası'nda, Türk Milli Takımı sporcuları iki farklı kategoride finale yükselerek toplamda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Erzincan’dan turnuvaya katılan sporcularımızın başında Başantrenör Murad Sönmez yer alırken, milli sporcularımız elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabarttı. Turnuvada çift kadınlar kategorisinde Nisa Nur Çimen ve Aleyna Korkut, rakiplerini geride bırakarak şampiyon olup altın madalyanın sahibi oldular. Aynı kategoride bir diğer Erzincanlı sporcu Sudenaz Acun ve partneri Çorum-Osmancık'tan Beren Aşkar ise üçüncü olarak bronz madalya kazandılar.

Karışık çiftler kategorisinde ise Gökay Göl ve Nisa Nur Çimen ikilisi, başarılı performanslarıyla finale yükselerek gümüş madalyanın sahibi oldular.

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin başkanlığında ‘Asayiş Toplantısı’ gerçekleştirildi Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin başkanlığında ‘Asayiş Toplantısı’ gerçekleştirildi

Erzincanlı sporcularımız, turnuvada gösterdikleri üstün performansla hem şehirlerini hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler.

Abone Haber Özel: Sedat Kurt

Editör: Sedat Kurt