Abone Haber dostluk buluşması masasına katılan Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, sohbetinde gazetecilik ve basın dünyasındaki değişimleri ele aldı. Altınbaş Üniversitesi'nin sahibi iş insanı Hüseyin Altınbaş ise ticaret, eğitim ve spor yöneticiliği dönemlerine ilişkin önemli anılarını aktardı. SGK İstanbul İl Müdür Yardımcısı Alim Kayış, Bayrampaşa İşkur Müdürü Abdülaziz Özer, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Teknik Hizmetler Müdürü Adnan Yıldırım, Kaymakam Selçuk Baş, Akzem Doğal Kaynak Su şirketinin sahibi iş insanı Fatih Deniz, İş insanı Ünver Baş, Mixray Tekstil sahibi iş insanı Adem Yıldırım gibi diğer değerli konuklar da kendi deneyimlerini paylaştılar.

Beyoğlu Belediyesi Kefken Yaz Kampı, engelli bireyleri ve ailelerini ağırladı Beyoğlu Belediyesi Kefken Yaz Kampı, engelli bireyleri ve ailelerini ağırladı

Abone Haber Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt söz alarak, 'bu özel gecenin mimarı olan Erzincanlı iş insanı değerli Şafak Kurt'a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu tür dostluk buluşmaları, bilgi ve tecrübe paylaşımının yanı sıra, değerli kişilerin bir araya gelerek fikir alışverişi yapmasına da olanak sağlıyor.' dedi.

Abone Haber Özel: Gültekin Kutsal

Editör: Gültekin Kutsal