AboneHaber Özel

Ergene Velimeşe Spor, başkanlık seçiminde görülmemiş rezalet

Ergene Velimeşe Spor Başkan Adayı Cevat Şenkardeşler: “Seçme ve Seçilme Hakkım Gasp Edildi”

Abone Ol

Tekirdağı’ın güzide temsilcilerinden Ergene Velimeşe Spor’un başkanlık seçimlerine gölge düşdü. Seçime tek başkan adayı olarak katılan Cevat Şenkardeşler’in seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, 22 Ekim’de gerçekleştirilen seçimli genel kurulda, yapılan usülsüz işlemler sonucu başkanlık seçimi gerçekleştirilemedi!

Divan Oluşturulmadı!

22 Ekim’de gerçekleştirilen seçimli genel kurul’da başkan adayı Cevat Şenkardeşler ve 11 delege hazır bulundular. Ancak buna rağmen divan oluşturulmaması, seçime şaibe düşürdü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cevat Şenkardeşler “uzun süredir kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için plan ve proje çiziyoruz. Ergene Veli Meşe Spor’u kalkındırmak için listemizi oluşturduk adaylığımızı açıkladık. Sanayi’nin ciddi desteğini aldık. Tek derdimiz kulübümüze hizmet etmek. Ama gelinen noktada seçimli genel kurulumuzu gerçekleştiremedik. Ben başkan adayı olarak genel kurulda hazır bulundum. 11 tane de delegemiz vardı. Ancak Divan oluşturmadan kulüp müdürü tutanak ile ertelemeye hükmetti. Bu asla usule uygun değildir. Bu usulsüzlüğe bir an evvel son verilip  seçime tek aday olarak girdiğim için başkanlığın sahşıma verilmesi gerekmektedir.” dedi.

Şenkardeşler “bu yapılanlar camiaya zarar veriyor, bunları yapanlar kulübü değil kendilerini düşünen insanlar. Seçim kaldığı yerden devam etmeli ve başkanlığımın tescil edilmesi gerekir. Biz işin peşini bırakmayacağız. Zaten gerekli itirazlarımızı ve şikayetlerimizi Spor Bakanlığına ilettik. Devletimizin adaletine sonuna kadar güveniyoruz. Hakkım olan başkanlığı alacağıma inanıyorum” dedi. 

Şenkardeşler ayrıca 22 Ekim 2024’te ikinci kez toplanan genel kurulun yok sayıldığını, toplantıdaki tutulan usulsüz tutanakların 15 Ekim 2024’teki birinci oturumunun olduğu gün tarihli tutulduğunu da vurgu yaptı.

Şenkardeşler;
“Başkanlık hakkımı gasp ettiler. Biz tüm enerjimizi Ergene VeliMeşe Spor’a hizmet etmek için harcarken, mevcut yönetim koltuğu bırakmamak adına türlü oyunlar oynayarak usulsüz işlemlerle önümüzü kesiyorlar. Takdiri kamuoyuna ve değerli Spor Bakanlığımıza bırakıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Abone Haber Özel: Serkan Özcan

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }