DZEKO BÖYLE İSTEDİ

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor’a konuk olan Fenerbahçe, Edin Dzeko’nun 3 golle yıldızlaştığı karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı ve yenilmezlik serisini sürdürdü.

Abone Ol

Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sarı Lacivertlilerin gollerini 31. dakikada Erdem (KK), 43. dakikada İrfan Can Kahveci ile 65, 77 ve 87. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti. Bu galibiyetle bu sezon oynadığı 19. resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, 30 puanla liderliğini sürdürdü.

Sarı Kanarya'nın hat-trick yapan Bosnalı yıldızı Edin Dzeko, Trendyol Süper Lig'in en iyi forveti olduğunu dosta düşmana bir kez daha ispatladı. Dzeko, attığı 3 golün dışında, üçüncü bölgede oyunu yönlendirmesi ve pas trafiğini kontrol etmesiyle muazzam bir oyun futbol ortaya koydu. Diğer takımların şişirilen penaltıcı forvetlerine övgüler yağdıran eyyamcı medya, algılar üzerinden değil sahada gerçek performans ile yıldız olan dünyaca ünlü golcüyü görmezden gelmeye devam ededursun, Dzeko gol krallığına adım adım yürümeye devam ediyor.

İRFAN CAN KUSURSUZ FUTBOL OYNUYOR

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci de, oyunda kaldığı sürede üst düzey efor ve katkıyla oynadı. Milli futbolcu attığı gol ile iyi futbolunu tabelaya yansıttı.

FERDİ KADIOĞLU BAŞKA BİR SEVİYE

Ferdi Kadıoğlu'nun inanılmaz enerjisi, oyunu sürekli dikine oynaması, üçüncü bölgede rakibi bunaltan dinamizmi,  savunmada rakiplere geçit vermeyen oyunu ile diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da takımının en iyilerindendi. Ferdi, Dzeko'nun iki golüne yaptığı asistleriyle de istatistik kağıdına adını yazdırmayı başardı. Ferdi gerçekten bu ligin çok ama çok üzerinde futbol oynuyor.

SZYMANSKİ'DEN 2 ASİST DAHA

Fenerbahçe'nin bu sezonki baş kahramanlarından Sebastian Szymanski, Pendikspor maçında 2 asist daha yaparak, kalitesini ortaya koydu. Sezon başında bazı spor yorumcularının, rahmetli İslam Çupi'nin tabiriyle ellerini lavabolarına sokmaya devam ediyor!

Fenerbahçe'nin lideri Dusan Tadic de yine takımın dinamosu oldu. Özellikle ikinci yarıdaki temposu, skorun gelişiminde etkili oldu. 

İSMAİL KARTAL ETKİSİ

Fenerbahçe'de bu sezon İsmail Kartal'ın dokunuşunun en çok hissedildiği oyunculardan biri olan Osayi Samuel. Osayi, savunma katkısının yanına bu sezon hücum katkısını da ekleyerek takımın vazgeçilmez isimleri arasına girmesine neden oldu. Mert Müldür gibi kaliteli bir kanat beki yedekleme başarısı gösterdi. Aman nazar değmesin.

SAKATLAR CAN SIKTI

Fenerbahçe alınan 5-0'lık görkemli galibiyete rağmen Fred ve Becao ikilisinin sakatlıklarıyla sarsıldı. Önümüzdeki hafta Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de bu iki ismin durumu çok büyük önem arz ediyor. Sarı Lacivertli ekibin savunma kurgusunun aksamaması adına bu oyunculara fazlaca ihtiyacı var.

Samet de ufak bir kramp sakatlığı yaşadı ancak onun durumunun ağır olmadığını düşünüyorum.

FENERBAHÇE'DEN CUMHURİYETİN 100.YILINA ÖZEL FORMA

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla yaşadığımız bu günde Fenerbahçe'nin giydiği forma herkesi kendine hayran bıraktı. Başta sayın başkan Ali Koç olmak üzere emeği geçen tüm yetkilileri yürekten kutluyorum.

Süper Lig'in marka değerini zedeleyen bir stadyumda maçın oynanmasına müsade eden TFF'ye inat 98 Fenerbahçe taraftarının maç boyu müthiş tezahüratı akşamın en güzel hareketlerinden biriydi. Ayrıca sahayı gören binaların balkon ve pencerelerini dolduran Sarı Lacivertli taraftarları da Fenerbahçe sevgisinin engel tanımayacağını cümle aleme duyurmuş oldular.

GALATASARAY YARIŞTA TUTULMAYA ÇALIŞILIYOR!

Dün akşam oynanan Ç.Rizespor-Galatasaray maçında yaşanan hakem rezaleti gösteriyor ki, Sarı Kırmızı ekip yarışın içinde tutulmaya devam edecek. Fenerbahçe'nin üst düzey oyuna karşın Galatasaray'ın vasat futbolu, futbol endüstrisinin mekanizmasını işleten kişi ve kurumkarca böyle dengede tutulabilirdi!

Fenerbahçe şampiyonluğa koşuyor. Gol krallığının en tepesinde penaltısız, magansizsel hayatı olmayan, örnek aile yaşantısıyla Edin Dzeko var. Fenerbahçe'nin neredeyse tüm futbolcuları, Trendyol Süper Lig'de bölgelerinin en iyileri durumunda. İşler yolunda. Lige 10'da 10 ile başlayan Fenerbahçe, toplam 19 resmi müsabakadan da galibiyetle ayrılarak rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bu sezon çok farklı bir başkan, ligin tartışmasız en kaliteli teknik adamı İsmail Kartal ve 30 milyonluk Fenerbahçe taraftarı tüm hedeflere kilitlenmiş. Bu kilidi, elimizde VAR kayıtları var, bu ligi bitirtmeyiz gibi deli saçması söylemler de açamaz!

{ "vars": { "account": "G-BVBXRHTL2Y" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }