Çerkezköy Belediye başkan aday adaylığı için saha çalışmalarını aralıksız yürüten Dr. Çolak, süreç içerisinde dönem dönem Ankara’ya bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Kendisi, AK Parti İlçe eski başkanlarından Kamil Çetintaş'ın 3 yıllık ilçe başkanlığı sürecinde AK Parti Çerkezköy yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştı. Kamil Çetintaş'ın Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Salih Azbay'ın yönetiminde de yer aldı.

"Yeniden Çerkezköy" sloganıyla başlattığı siyasi saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dr. Ali Çolak, kapı kapı ziyaretlere devam ediyor. Dr. Ali Çolak'ın aday adaylığı, Çerkezköy'de siyasi arenaya renk ve heyecan kattı. Uzun yıllar boyunca doktor olarak vatandaşlara hizmet veren ve bölgesinde tanınan bir isim olan Çolak, yerel yönetimde de başkan olarak çalışmayı hedefliyor. Çerkezköy halkı, seçim sürecinde Dr. Ali Çolak'ın vizyonunu ve projelerini merakla dinliyor. AK Parti'nin aday adayları arasında yer alıp, güçlü profili ve örnek teşkilatçılığıyla tanınan Dr. Ali Çolak, seçim kampanyası boyunca halkın sorunlarına çözüm önerileri sunmayı ve Çerkezköy'ü daha yaşanabilir bir ilçe statüsüne taşımayı vaat ediyor. Seçim bölgesinde yapılan sözlü, yazılı ve telefon anketlerinde belediye başkanlığını kazanabilecek adaylardan Dr. Ali Çolak ismi ön plana çıkıyor.

rrr-1

Dr. Ali Çolak Kimdir?

Ali Çolak 1968 Burgaz’da doğdu. Sırasıyla 1985 yılında Şişli Endüstri Meslek Lisesi, 1993 Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1994 yılında Akçaabat Akpınar sağlık ocağında doktor olarak kamu hizmetine başlayan Çolak, 7 yıl Özel Dr. Remzi Garip Hastanesi Acil Servis’inde görev yaptı. 1997-2011 yılları arasında Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde çalıştı. 2011 yılından buyana Optimed Hastanesi’nde meslek hayatına devam eden Çolak, evli ve iki erkek çocuk babasıdır. İyi seviyede Fransızca bilmektedir.

Özel Haber: Sedat Kurt

 

Editör: Haber Merkezi