Cevat Şenkardeşler "Federasyon başkanlığı seçimlerine çok az bir süre kaldı. İki aday var ve ikisi de Türk futboluna katma değer sağlayacak kişiler değiller. Bir tarafta Galatasaray aşığı Mehmet Büyükekşi, diğer tarafta Trabzonspor eksi başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu. Bu seçim Türk futbolu için olumsuz sonuçlar doğuracaktır" şeklinde konuştu.

C2841905 A431 4401 8078 4511D2Dc7De4Fenerbahçe camiasının sevilen ismi Cevat Şenkardeşler ayrıca Ali Koç'un da Fenerbahçe başkanlık seçimlerinden önce 'saha dışında da güçlü olacağız' sözü verdiğini ancak gelinen nokta federasyon seçimlerine ilişkin hiç bir hamle yapamadığını, sessiz bir şekilde gelişmeleri takip ettiğini dile getirdi. 

Şenkardeşler "Mourinho geldi. İsterseniz Messi'yi, Ronaldo'yu da getirin, saha dışında olanlara seyirci kalırsanız başarı elde edemezsiniz. Zamanında Nihat Özdemir TFF başkanıyken, adil bir yönetim vardı. Pandemi şartlarında Nihat bey Türk futbolunu büyük bir cendereden çıkardı. Hastalık vardı. Maçlar iptal edilmişti. Maçlar başladı bu defa seyirci yoktu. O kadar zorluğa rağmen tüm bu süreçleri başarılı bir şekilde yürüten Nihat bey Türk futbolunu iflastan kurtardı. Tüm bunları yaparken de hep adil davrandı. Ali bey sürekli kendisi ile didişirken şimdi Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nın adaylıkları karşısında seyirci kaldı" dedi.

18 Temmuz'da yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Cevat Şenkardeşler, Fenerbahçe yönetiminin bir an önce harekete geçip, adalet için mücadele vermesi gerekir dedi.

Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu Erzincanlı Milli Sporcu Emre Sönmez, 'Fair Play Ödülü' ve madalyalarla göz doldurdu

Abone Haber Özel: Serkan Özcan

Editör: Haber Merkezi